Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WKurwamam

Moj chlopaak doprowadza mnie do furii ! ;/

Polecane posty

Gość WKurwamam

Niby nic powaznego ale denerwuje mnie fakt, ze wiecznie musze czekac az mi odpisze lub sie odezwie. Napisalam do niego dosc waznego sms bo potrzebowalam sie czegos dowiedziec czekam czekaam juz 3 godzine a ten nic ! ; / ehh dopiero jak mu napisalam juz nie waznee to mi odpisal. No idzie sie zdenerwowac. Czasem pisze do mnie non stop i wgl a czaseem to potrafi w ogole sie nie odzywac. I pisze sobie jak do sciany. ! ;/

Gość hshshssjjs
czasem są takie sytuacje, że nie można od razu odp, wzięłaś to pod uwage?

Gość WKurwamam
Daj spokoj on spedzil dzis caly dzien w domu

Gość hshshssjjs
hmmm to chyba, że ;p

Gość WKurwamam
No pewnie przed komputerem lub telewizorem :P i pozniej mi powie, ze byl zajety ..

Gość spoko loko
a zadzwonic nie mogłaś? pewnie szybciej by odebrał:P

Gość WKurwamam
W przeciwienstwie do niego ja akurat teraz jestem na zajeciach i zajeta jestem wiec nie moglam zadzwonic napisalam mu szybko sms z nadzieja na szybka odpowiedz a tu lipa...

Gość WKurwamam
Z facetami tez nie jest lepiej .. ja tak z moim mam od samego poczatku odpisuje ale z opoznieniem no albo wcale. Czasami zdarza mu sie pisac czesto do mnie i nawet pisze pierwszy to juz dla mnie swietoo .. ale ogolnie wkurza mnie, ze zlewa to, ze do niego pisze i wymagam odpowiedzi ;/ Jak dzwonie to odbiera wiec tylko tak pogadamy normalnie no i jak sie widzimy bo przez sms to ciezko. ;/ a przeciez wiecznie nie bede dzwonila. Oczywiscie znajac zycie odezwie sie do mnie po 21 jak bede sie kladla spac