Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzlagMnieTrafi

Wkórw

Polecane posty

Gość SzlagMnieTrafi

Przepraszam za okreslenie-ale tak wlasnie sie czuje.. Wpadla do mnie znajoma z corka.Dzieci mamy w tym samym wieku-kilkumiesieczne.Przez caly pobyt u mnie jej corka plakal,krecila sie,wiercila.Znajoma probowala roznych metod uspokojenia malej od cyca i 'potrzasania' na kolanach,po zmiane pieluchy co chwila i noszenie malej.Zamiast skupic sie na naszej rozmowie przez caly czas praktycznie musiala chodzic z dzieckiem po pokoju i co chwila nowe rzeczy pokazywac by sie nie nudzilo. W tym samym czasie moj synek grzecznie spal w swoim lozeczku,a ja popijalam kawe.. I wiecie co?W pewnym momencie rozmowy znajoma stwierdzila ze moje dziecko 'zamula' i pewnie taki cieple kluchy z niego beda natomiast jej corka ma charakterek i bedzie przebojowa dziewczyna,bo nie siedzi cicho'...a potem dodala bym uwazala zeby synka na ciote nie wychowac... Qrwa!jak mozna z takim tekstem wyleciec tylko dlatego ze dziecko grzecznie spi???

Gość musiala sobie poprawić nastrój
Ja tam jej się nie dziwię jakby moje calymi dniami ryczalo też bym szukala jakiś dobrych stron żeby nie zwariować. Jej wypowiedź przetlumacz sobie jako "Boże dziewczyno ale ja Ci zazdroszczę"

Gość efhnbad
chyba ją wyprosiłaś??

Gość SzlagMnieTrafi
Rzucila tymi tekstami przed wyjsciem.Jest to daleka znajoma z pracy ale zaprosilam ja bo mamy dzieci w tym samym wieku i pomyslalam ze fajnie bedzie pogadac..

Głupio jej było, że własnego dziecka nie może uspokoić i normalnie z Tobą porozmawiać to "odkręciła kota ogonem".

Gość niedoświadczona mamka
co za sucz! Zazdrosne babsko! Jak mozna powiedzieć że dziecko będzie w przyszłości ciotą, znam dzieci bardzo grzeczne w wieku niemowlęcym, a które w wieku kilku i kilkunastu lat "dały czadu"

Gość do autorki, dobre zakupy
świetna koleżanka :o

Gość taaaaaaa, dziesięć, jasne
o mamo XD po co sie wkurwiasz? śmiej się z tego, ewidentnie nieprzespane noce jej na mózg padły ;)

Gość dnhcfk.qjcfdbhkc
co to jest "wkórw" ??? :-o