Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmm....

problemy w pracy z wszystkim

Polecane posty

Gość mmmmm....

zaczne od tego że pracuje w sklepie mięsnym u prywaciarza,pracuje już drugi tydzień ale zastanawiam sie czy nie zrezygnować z tej ,,murżyńskiej,,roboty mam już dość szefowych i współpracownic bo na kazdym kroku dają mi popalić i potrafią wqrwić i to za najniższą krajową,choćbym nie wiem jak sie starała coś zrobić,zawsze jest źle,zawsze,ciągle lecą jakies uwagi w stosunku do mnie,nie jest doceniana moja praca,jedyne co robie ok to obsługa na kasie bo nigdy jeszcze manka nie miałam...i tu moje pytanie,co byście zrobiły na moim miejscu,zostałybyście i znosiłybyście to czy zwolniłybyście sie w pisdu z tego obozu pracy?szefowa ma wymagania jak jakaś królowa anglii która co najmniej daje swoim pracownikom 5 tysięczną pensje a nie 1500 brutto!masakra...

Gość Laurel*
Postaraj sie zmienić pracę bo przy takich ludziach prędzej czy później oszalejesz.

Gość moidr56
no miwsny to najgorszy syf jaki znam.. nie ma tam nic innego?

Gość mmmmm....
dodam jeszcze że dostałam narazie umowe na okres próbny,na 2 miechy,ale ja tam nawet miesiąca nie wytrzymam z nimi,trzeba sie nieźle nazapierdlać ,a jedna niedziele w miesiącu przychodzi sie na 12 godzin..totalna masakra i to jeszcze za najniższą stawke,co inni dostają tyle jak pracują po 8 godz.a nie 9 w tyg,tak jak ja... rozglądam sie za czyms innym ale w moich rejonach panuje zayebiste bezrobocie i trzeba sie chwytac tego co oferują,ja chce zrezygnowac z tej pracy bo nie wytrzymuje z idiotkami,ale dopiero po miesiącu,bo potrzebuje teraz kasy,takie mam postanowienie ale jak wytrzymać z nimi przez 2 tyg.??!

Gość mmmmm....
NO DORADŹCIE MI...:(

Gość już mi kaktus rośnie
kurczę ale ludzie są beznadziejni, co? żeby swoje frustracje przelewać na innego człowieka, współczuję ci, to zło wróci do nich, tak to już jest, nie wiem jaka jest twoja sytuacja, szukaj innej pracy ale może wytrzymaj i nie zwalniaj się sama, co jak nie znajdziesz pracy? mówisz, że bezrobocie

Gość mmmmm....
a może ktos pracuje lub pracował w sklepie prywatnym i chce sie podzielić doświadczeniem??jak to u was jest?

Gość mmmmm....
chociaż sobie mielonki podjem