Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika761

Coraz bardziej skape miesiaczki w trakcie 7 dniowej przerwy

Polecane posty

Gość weronika761

Biore harmonet juz prawie 9 lat, czuje sie swietnie, zadnych wpadek, ale zauwazylam ze moje miesiaczki z odstawienia w czasie 7 dniowej przerwy sa bardziej skape niz dawniej. Praktycznie takie plamienie tylko ktore trwa kilka dni, a nie duzo krwi. Mam sie obawiac? Chodze do ginekologa co rok na cytologie, zawsze pyta czy sa jakies problemy itp. Nie mam zamiaru rezygnowac z tabletek antykoncepcyjnych, pomogly mi rowzniez bardzo na PMS. Myslalam o siperali, ale nie jest polecana dla kobiet ktore nie rodzily, no i nie taka skuteczna jak tabl. anty.

Gość barddottka
Z tego co wiem zdania na temat (zaniku krwawień w przerwie) są podzielone. Jeśli ufasz swojemu lekarzowi, to jego się poradź.

Gość weronika761
Taka odpowiedz to lepiej zadna, " zdania sa podzielone", lepiej nie odpowiadajcie jak nie maci co do powiedzenia. Czekam na opinie osob ktore maja podobna sytuacje, bo do lekarza mojego mam 1100 km, wiadomo ze tutaj tez moge pojsc, ale to w powaznych przypadkach.

Gość weronika761
up...

Gość barddottka
Jesteś bardzo niegrzeczna. Ale ponieważ nie chcę się zniżać do Twojego poziomu mimo wszystko Ci odpowiem konkretniej. Moja pani doktor twierdzi, że to nie jest nic niepokojącego. I przy tabletkach krwawienia z odstawienia mogą występwać właśnie w postaci plamień. Natomiast na tym forum czytałam również jak dziewczynynom, którym krwawienia tak bardzo się zmniejszają lekarze polecają zmienić tabletki. Ja ufam swojej pani doktor w tym temacie. Dlatego na Twoim miejscu bym się nie martwila. A na kolejnej wizycie po prostu poprosiła o usg, żeby sprawdzić czy wszystko jest w porządku. I mimo Twojej niemiłej odpowiedzi pozdrawiam.

Gość weronika761
Dziekuje barddottka za odpowiedz:) Niegrzeczna nie jestem, tylko zawsze mowie i pisze co mysle, ok wiec sie nie martwie ale moze odstawie na 2-3 mc , zrobie taka przerwe. W ciazy nie jestem na 100% , pozdrawiam Ciebie takze.