Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaPAULINApyta

Torbiel ? pomocy !

Polecane posty

Mam 17 lat, dziś byłam u ginekologa , na usg wykazalo,ze mam 4,5cm torbiel , przez 2 mies mam brac leki antykoncepcyjne , ale nic wiecej nie chcial mi powiedziec , poniewaz nie mial czasu ;/ czy to cos groźnego ? Z góry dziękuję za odpowiedź Paulina

Gość ALALALALALLA
zależy jakiego rodzaju to torbiel nie martw się, bierz tabletki, torbiele bardzo często pod wpływem tabletek się wchłaniają zobaczysz jak będzie wyglądała sytuacja za 2 miesiące

torbiel krwotoczny , boje sie, bo z tego co wiem to moja mama tez bardzo tlugo miala problem z torbielem, az jej wycieli

długo*

Gość ALALALALALLA
spokojnie, nie martw się, to najłagodniejsza forma torbieli, jest duże prawdopodobieństwo że się sama wchłonie

dziękuję za odpowiedź ;) trochę mi ulżyło, czekam do miesiączki, powinnam mieć 2 marca, wiec jesli normalnie wystapi miesiaczka to podobno bedzie ok

Gość ALALALALALLA
trzymam kciuki :) tylko pamiętaj żeby potem się regularnie badać, bo torbiele niestety mają to do siebie że się często odradzają

wiem wiem, moja mama do dzis stosuje antykoncepcje, bo lekarz sie boi ,ze torbiel moze znow powstac