Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak jak jak jak

Jak naturalnie wywołać poród ? (Tylko sprawdzone przez Was same metody)

Polecane posty

Gość jak jak jak jak

Może pomożecie ? Jestem już po 2 pierwszych terminach. Ciąża naprawde dała mi w kość, chciałabym jak najszybciej urodzić.

Gość maartikka
jak ja chciałam "wywołac " poród umyłam wszystkie okna w domu, masowałam brzuch, i kochałam się z mężem, niestety dopiero po zastrzyku coś ruszyło

Gość bcxcb
ja bylam 2 tygodnie po terminie, duzo sposobow probowalam i nic wreszcie postanowilam nie czekac i pewnego pieknego dnia zrobilam sobie lewatywe, za 4 godz urodzilam :)

Gość u mnie podzialala
sprawdzona metoda-SEX w piatek wieczorema w niedziele juz bylam w szpitalu naporodowce

Gość maartikka
jeśli jest już po 2 terminach to pogadaj z lekarzem, niema co przedłużac bo łożysko sie psuje, a zielone wody mogą zatruc dziecko. niechce Cie straszyc czy denerwowac ale porozmawiaj z lekarzem

Gość maartikka
mojej siostrze podczas sexu odeszły wody, śmialismy sie że dobrze ze młody nie odgryzł szwagrowi przyrodzenia :)

Gość na mnie zadziałało
Byłam tydzień po terminie,cała spuchnięta i zmęczona. Próbowałam wszystkich sposobów-nic nie działało. Aż pewnej nocy postanowiłam spróbować masażu piersi,o którym wyczytałam w internecie. Nie wiedziałam za bardzo jak to ma wyglądać,po prostu masowałam piersi,sutki,brodawki. Długo. Chyba z godzinę,dopóki nie zasnęłam. Jakąś godzinę później odeszły mi wody:)

Gość o tak tak tak
masaż brodawek pomaga, ja masowałam i za 3 godz zaczęły się bóle!!! żadne wchodzenie po schodach czy sprzątanie nie koniecznie pomaga, ale podczas masażu brodawek wydziela się oksytocyna

Gość mamciuchna
Moja siostra łyknęła olej rycynowy - który zresztą podają również w szpitalu na wywołanie porodu. Ja po prostu spędziłam pół dnia na zakupach, sprzątaniu, gotowaniu dla kilku osób i w nocy poszło.

Gość kruiszna
wiesiołek ponoć jest tez pomocny.