Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

juz.....niedlugo......

melisa dla 11miesiecznego dziecka?

Polecane posty

dziewczyny moja córcia od jakiegoś czasu budzi się ciągle w nocy,co ok godz, od kilku dni wstaje ok 2 w nocy i leży, nie chce spać , zasypia około 5 tej,no w każdym razie doradzono mi ,żeby dać małej melisę na noc, taką "normalną" w saszetkach i teraz pytanie do Was- dawał ktoś? jak tak to ile i kiedy ?w sensie ile przed spaniem?

Gość przeciez hipp
ma herbatki z melisa od 1 m-ca chyba...

Gość mamusia szymusia krakow
twoje dziecko będzie durne od melisy

ja dawałam ale przestałam bo skutku i tak nie było :D:D:D syn robił dokładnie tak jak twoje dziecko od 2 do 5 przerwa w spaniu ale meliska nie zadziałała przeszło mu samo jak wyrzuciłam mu popołudniowa drzemkę i od 10-11 miesiąca życia śpi tylko raz około południa i wieczorem około 21-22 zasypia i śpi do 7 rano

Gość prędzej podaj
mu viburcol czopek-ziołowy uspokajający

viburcol to jest najgorsze co można podać :/ jak mój młody był rok temu w szpitalu to tam takim ryczącym dzieciom podawali ale same pielęgniarki mówiły że to ostateczność bo to silna cholera prawie jak relanium i dzieci się od niego w pewnym sensie uzależniają i bez niego nie zasną to raz a dwa bardzo szybko dawka okazuje się za mała :/

Gość ale nudzisz
mamusia szymusia krakow - tak jak ty zakładając topik o tatusiu który kopnął twoje dziecko w plecy! Osioł .

Gość do mamusia Szymusia
Pilnuj dziecka zeby tatus nie kopnol znowu..

nie chcę dawać leków ,bo nic małej nie jest , dlatego doradzono mi melisęm :P:P:P a jak ją dawałaś? kurczę nie wyobrażam sobie,żeby malej zabrać popołudniowe spanie.. moja śpi rano do maks 7,potem pol godz spania ok 9,30 -10,00 i wtedy ok 14,30 2godz snu, idzie spać ok 21 ja nie wiem , wydaję mi się ,że nie spi jakoś wyjatkowo duzo ...

Gość do mamusia Szymusia
Lepszy melisal po pol lyzeczki syrop z apteki,lekarz mi polecil jak byly problemy bo maly mial lenki nocne..

Gość melisa nic nie daje
kompletnie nic u dorosłego wrecz musi byc słaby podatny umysł da wtedy efekt placebo u dziecka tak samo nie dawaj gówna dziecku