Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm

dziwne zachowanie w restauracji

Polecane posty

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm

Opiszę jak zachowuje się chłopak, z którym się spotykam gdy idziemy do restauracji. Powiedzcie czy to normalne, bo ja się czasem czuję zażenowana :) -nie można z nim porozmawiać o niczym, bo cały czas rozgląda się po sali i komentuje jej wystrój -potem komentuje menu i ceny -lata po całej restauracji i wszystko ogląda -chce się kilka razy przesiadac "bo tam jest fajnie" -zadaje mnóstwo głupich pytań kelnerce na temat jedzenia - załatwia często jakieś bony i potem można zamówić tylko niektóre dania (no dobra, to z oszczędności - ujdzie ;)) -zabiera resztki jedzenia do torby :D Jest dorosły, ma 30 lat i bywał już tu i tam, więc nie widzi restauracji pierwszy raz na oczy :)) Sama nie jestem jakąś paniusią, ale on trochę przegina :))

Gość pytanie zasadnicze
:classic_cool: niesamowite, tak robi moja 4 letnia córka

Gość xckjxkcjx
ale jest prostakiem i robi wioche. może bywał w restauracjach na dworcach pkp czy w innych tego typu dlatego wali takie zdziwko.

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm
właśnie bywał w różnych, nawet ze mną :) I zawsze jest tak samo :D

Gość nieobyty wypłoch
. I sknera.

Gość xckjxkcjx
to może se na wynos zamawiajcie - to jest obciach jednak

Gość Supremus Dux
A w majtkach też Ci tak robi ?

Gość bez liliowy....
jejku, nie wierze:)

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm
Widzę, że podzielacie moje zdanie :D Bo jak próbowałam z nim rozmawiać, to on nie widzi w tym problemu. Uważa, że jak gdzieś idzie, to chce zobaczyć jak tam jest. Z tym nieobyciem i sknerstwem też już parę razy się przekonałam, że to jest prawda. Ciekawe rzeczy wychodzą z czasem, choćby człowiek się maskował... Bo on oczywiście uważa się za pana, co ma zawsze racje ;) Stąd moje wątpliwości, no ale heloł, po dzisiejszym wyjściu stwierdzam, że nie pasujemy do siebie. Oczywiscie to nie jest jedyny powód :)

Gość xckjxkcjx
sorry - ale tak to rozumują typowi wieśniacy co ubiorą se jakieś stare nike + srebrny łańcuch i się wbijają na miasto często starą bmw taką przytarganą gdzieś z reichu za 100 euro.

Gość xdfdfgg
adhd ..

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm
ADHD odpada :) przy nim to leniwiec ma ADHD :P

E tam, ja nie widzę w tym nic dziwnego. Ja robię tak samo :D Punkt: 1, 2, 6, 7.

Gość Boże,to jest super
a ile czasu się spotykacie?

Gość galuszka
Gdzie wasi faceci zabierają was na kolacje? Mój zabrał mnie do Party Pizza. No i właśnie... sama nie wiem. Jedzenie super, lokal fajny, ale czy nie powinnam od niego oczekiwać jeszcze więcej?

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm
czy nie może tak jak ja założyć ręcznik na głowę i inhalować zupę?

Bez sensu :o w życiu nie poszłabym z takim wieśniakiem drugi raz do restauracji :o wstyd tylko, jak sienie umie zachować i chce oszczędzać niech siedzi w domu.

"- potem komentuje menu i ceny" To zależy jak komentuje. Czy w stulu "Zjadłbym puree z przegrzebków, ale jest drogie, a nie wiem czy mi będzie smakować" czy "Patrz, krewetki, fuj, ale ohyda!"

Gość kjifregtheh
Widocznie jest ekscentrykiem i w dupie ma co pomyślą inni. Ja tez zadaję wiele pytań, bo chyba po to jest obsługa, zeby na nie odpowiadać, choćbym dziesiąty raz pytał o to samo. też chodzę po restauracjach i oglądam wystrój - interesuje mnie to. Jak się zwolni lepszy stolik bez wahania się przesiadam - oczywiście nie jak mój jest już zastawiony jedzeniem, ale to z lenistwa raczej. Menu i ceny komentuję zawsze, bo lubię porównywac róne lokale, do których chadzam. I mało mnie interesuje, że jakaś dziunia powie, że jestem wieśniakiem, bo chodze po knajpie lub zadaję pytania:)

Gość kjifregtheh
A i potrafię wejśc do bardzo drogiej i ekskluzywnej restauracji i zamówić np. tylko barszcz z krokietem lub samą wodę. Bo mam akurat ochotę posiedzieć w eleganckim lokalu, a nie jestem głodny, albo akurat nie mam kasy. Nie uważam tego za wiochę.

Gość kjifregtheh
Nie wieśniak, tylko osoba, która ma gdzieś idiotyczne konwenanse. Żeby to chociaż sens miało:o

Gość ide spac2
1,2,5 tez tak robie, nie widze w tym nic zlego.bywalam w restauracjach w roznychkrajach, ba przez jakis czas sama pracowalam za granica w restauracji ale to pakowanie jedzenia do torby tez by mnie zniechecilo.

Gość kjifregtheh
Ja, gdy czegoś nie dojem, a było smaczne prosze o zapakowanie. W restauracji wyrzuca lub - co gorsza - podadza innym gościom. A ja przynajmniej zjem w domu.