Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zycie Nasze Składa Sie z Krotk

odwołać śłub? moja narzeczona przesadziła na panieńskim...

Polecane posty

no wlasnie, stawiam na ideały w zyciu.. nie chce znowu samotnosci i celibatu

Gość antafanta
ale gadasz glupoty!!!! pakujesz sie w bagno na wlasne zyczenie!! co to za argument ze nie chcesz byc sam??? lepiej byc samym i szczesliwym , niz wiecznie podejrzliwym, nieufnym w zwiazku..

Gość Waris2011
Widze , ze masz 28 lat i wzorujesz sie na 50 latak z prostatąi laską przy nodze... Wiesz co , poznasz samotnośc w małzenstwie.. to dopiero bedziesz miał depreche ... nie mysl ze bedac z kims nie mozesz byc samotny... uwierz mi mozesz i to bardziej... a jak boli masakrycznie, a celibat podobno lasek jest full na sex, wiec nie widze problemu choc nie popieram tej formy rozrywki to podobno statystyczny facet nie ma z tym problemu.. wiec tez jakos nie czaje... Chyba poprostu przyzwyczaiłes sie do niej .. jak dupa do nocnika ... tylko zebyc za pare lat nie został z reka w nocniku.. bo co wtedy napiszesz na kafe... byłem głupi ?

// lepiej byc samym i szczesliwym // jedno się wyklucza z drugim.. to tak jakbym napisał "lepiej byc sprawnym fizycznie bez obu nóg niż..... "

/// a celibat podobno lasek jest full na sex, /// oczywiscie, ze jest full na sex.. ale one nie wybierają byle kogo, tylko przystojniaczkow albo gosci z kasą, tacy jak ja zyja w celibacie /// to podobno statystyczny facet nie ma z tym problemu /// to widocznie ja odbiegam od tej statystyki..

Gość Waris2011
to jest prawda bedąc sam mozezsz kierować swoim szczesciem , bedąc z taka osobą bedziesz mogł jedynie pomazyc o samotności jak ci rogi przyprawi a ty jak skomlajacy pies bedziesz czekał potulnie jak przyjdzie ze swoich schadzek : z kolezanką zwana np. Andrzejem...

Gość Waris2011
Myslisz , ze kobiety patrza tylko na wyglad ? Faktycznie polemizowanie z toba o tym jest chore , jesli ty z gory zakładasz ze jestes nijaki... Jesli poleciała taka nie obrazajac twojej przyszłej zony... to moze warto uwierzyc , w inne kobiety ... jak juz w siebie nie mozesz

mam 28 lat i przez cale zycie nie mialem powodzenia i dostawalem notorycznie kosze, to chyba mam prawo twierdzic tak jak pisze? a ze mną moja przyszla zona ma dobrze jakby nie patrzec... bawi sie w najlepsze, bzyka z innymi ale niby oficjalnie ma faceta z ktorym ma co robic- ona nigdy sie nie nudzi

Gość Waris2011
Ona - nie a ty?

Gość antafanta
oczywiscie , ze bycie samym i szczesliwym sie nie wyklucza!!!! ja jestem sama, jakis czas temu rozstalam sie z facetem i nie spieszno mi do nastepnego zwiazku, mam fajne hobby i praktycznie zajete wszytskie weekendy, mam przyjaciol i nic mi do szczescia w tej chwili nie potrzeba!!!! a slub na sile brac!!! bez sensu!!! dodam ze mam ponad 30 lat a Ty sie zachowujesz jak stary skapcanialy dziadyga!!! olej laske, znajdz sobie jakies zajecie i nie gadaj takich dyrdymałow!! uzalasz sie nad soba jak panienka!!! a celibat?? zycie nie kreci sie tylko wokolo seksu! a Ty piszesz o tym tak, ze mam wrazenie ze w Twoim zwiazku najbardziej na tym Ci zalezy.

Gość fgrfgtghtrf
hahaha po pierwszze - ona nic zlego na panienskim nie zrobila, jak ktos napisal juz, zachowala sie zgodnie z konwenansem po drugie, i wbrew pierwszemu, z dalszego opisu wynika, ze niezla z niej suczka po trzecie, autor jest troche ciotowaty

Gość Waris2011
Napisze ci tak jestem rok po rozwodzie, atrakcyjna choc to pojecie wzgledne i wg... mało wazne, wazne dla mnie to co ktos ma w głowie i w duszy... mam faceta o 5 lat młodszego , przecietnego z wygladu... ale kocham go jak nikogo przed tem( łącznie z moim ex)... wiesz co sie dla mnie liczyło nie wyglad boskiego adonisa ( moj były) a osobowośc, dojrzałośc i patrzenie na swiat pozytywnie... i wg jeszcze wiele innych rzeczy.. nie zamieniłabym go na zadnego przystojniaka czy jakiegos innego. dlatego wybacz ale takie argumenty mnie poprostu odrzucają .. byłam w zwaizku gdzie bylam zauroczona myslałam ze to miłosc a samotnośc była okrutna bedąc z nim 12 lat... zmarnowała sobie zycie... teraz wiem ze mozna kochac i byc kochaną/ nie wazne jak ktos wyglada wazne kim jest :)

/// ja jestem sama, jakis czas temu rozstalam sie z facetem i nie spieszno mi do nastepnego zwiazku, mam fajne hobby i praktycznie zajete wszytskie weekendy, mam przyjaciol i nic mi do szczescia w tej chwili nie potrzeba!!!!/// tylko widzisz.. jest ta mała jedna roznica, pewnie nie masz problemu z poznawaniem facetów, rozstałas sie i ok.. wiesz ze predzej czy pozniej kogos poznasz, wiec sie nie boisz.. ja tak nie mam do tego masz przyjaciol i hobby- ja nie mam przyjaciol ani praktykującego hobby ///a celibat?? zycie nie kreci sie tylko wokolo seksu! a Ty piszesz o tym tak, ze mam wrazenie ze w Twoim zwiazku najbardziej na tym Ci zalezy./// oczywiscie, ze zycie nie kręci się wokół sexu, ale jestem bardzo ciekaw czy teraz świadomie podpisala bys jakas umowe, ze do konca zycia juz nie bedziesz uprawiala sexu? bo ja w momencie jak bym od niej odszedł to taką niewidzialną umowe bym podpisał.. no a sorry, jednak sex jest bardzo fajny i nie chce z tego rezygnowac, to tak jakbym mial zrezygnować ze wzroku

Przeczytałam tylko pierwszy wpis autora i uważam że nie ma co wiązać sie z taką głupią i puszczalską laską, chyba że masz ochotę do końca życia pilnować żeby sie czasem nie upiła bo jak nic da wtedy dupy byle komu :o

Gość cywilny mozecie wziac
ale kościelnego nie polecam

Gość idz na zapisani sobie
tam znajdziesz same dziewice

Gość antafanta
nie jest tak ze nei mam problemu z poznawaniem facetów...ale nic na sile!!!!!!! wole byc sama , niz z byle kim i dlatego ze wszyscy na okolo juz z kims sa , albo ze wybada bo mam iles tam lat, albo o zgrozo ze strachu ze zawsze bede sama!!!! a celibat...no da sie z tym zyc. tak uwazam. ale napisze jeszcze raz NIC NA SIŁĘ!!!

Gość antafanta
idz na zapisani sobie - a dziewica to gwarancja szczescia???? :))))):D

Gość Waris2011
rozładował mi sie E papieros przez te posty... chyba autor chce sie kiedys dowiedziec ze jego dziecko nie jest jego... to szczescie i wtedy napewno nie bedzie samotny, wkoncu sam sobie obrał droge do szczescia. to po cholere pisze na kafe jak wie ze i tak zrobi jak zrobi.. opinie nasze nie maja najmniejszego sensu... wazne by posiadac a nie być właścicielem

jestem bardzo ciekaw czy gdybyscie mialy opcje byc z facetem ktorego badz co badz kochacie, macie znim dom, sex itp.. ale czasem wyskoczy gdzies na impreze, zabawi sie itp, czy byc same do konca zycia i zyc w celibacie, czy byscie wybraly to drugie..

Gość Waris2011
Owszem .. wybrałabym to 2... bo mam do siebie samej duzo szacunku i godnośc... bycie z kimś dla bycia to musi skonczyc sie zle... czy ty wiesz jak wg wyglada zycie? Bo cos sie chyba mało co orientujesz....

Przecież to kolejny nudzący się prawik. Nie ma żadnego ślubu w sobotę :) Daj spokój, trollu, no :)

Hi hi hi, nieźle się uchachałam jak toi czytałam... A ja napiszę na odwrót: jak zwykle uważam, że nie powinno się pakować w związki z kimś, co do kogo ma się jakiekolwiek wątpliwości i w dodatku żadnych dodatkowych argumentów za małżeństwem, tak tu, będąc na miejscy autora nie zrezygnowałabym z małżeństwa :P I bynajmniej nie chodzi mi o zachowanie na w.panieńskim, bo tam nie zrobiła nic aż tak, żeby odwoływać ślub.

Gość antafanta
Ja na 100% podobnie jak Waris2011 wybralabym opcję nr 2. A Ty ciagle o seksie!!! Chlopcze!!! ze tak napisze dosadnie , moze Tobie wystarczy pojscie od czasu do czasu do "przybytku dumania"????? co za egzemplarz??!! wow

Gość Waris2011
I tak doszliśmy do : tego , ze kolega ucknął... teraz ma chwile zadumy na klozetowym kiblu... i po co było nie używać poprawnej polszczyzny i ortografi ... jak mogłam tak skaleczyc język polski, jesli inni kalecza swoje serca . Czym jestem przy takich przypadkach ... kurwa jedno mi sie nasuwa NICZYM

Gość to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!
to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!to PROWOKACJA! to PROWOKACJA!

o boshe znowu ta kretynka damascenka, zamilcz tania dziwko Tylko nie tania, słońce. Tylko nie tania. Tanie to masz w Rosji i na Ukrainie (to takie imię, jakbyś nie zajarzył). I Boga nadaremno nie wzywaj. To brzydko, wiesz? :D

Gość bubasababubaaa
odwołaj!!!!!!!!!!!! skoro zenisz się, bo boisz się być sam. kazdy znajdzie kogoś! nawet brzydal! a ona to jakaś dziwka!!!

Gość bubasababubaaa
a dlaczego wiesz, że nigdy nie znajdziesz nikogo????????? skoro Twoja laska to dziwka, to ma jakiś cel, aby być z Tobą. nie jesteś bogaty, wiec dlaczego? moze dlatego, ze wie, ze jej wszystko wybaczysz, a ona nadal moze bzykać sie zinnymi. inny chacet wywaliłby ją za drzwi. poozatym, pewnie miała wiecej niz 10!