Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Dzisiaj w autobusie... Lepiej niż na kafeterii!

Polecane posty

ale sie uśmiałam!!! najpierw jakiś typ gadał sam do siebie i na siedzeniu trzymał torbe czyli stał a torba siedziała i do niej przemawiał :O myślałam, że czub, ale potem wsiadł jakiś krzepki dziadek i pyta "czy to autobus warszawski? bo wszyscy tacy smutni" c.d :D

Gość Pani Czkafka
tak naprawdę założył mi tą torbę na głowę i mówił do mnie :(

to jeszcze nie koniec... dziadek tak gadał i gadał, ale potem jak zacząl :D :D o tym żeby był przyrost naturalny i że blondnynki, brunetki ... i o molestowaniu, żeby kobiety dały sie molestować bo w Polsce zostało już 11 milionów tubylców :D

Gość pytanie zasadnicze
:D:D:D:D:D wesoło

a tamten wariat nr. 1 co gadał sam ze sobą coś tam mówił, że "to dlatego chłopcy nie biorą już do ust" tyle,że potem wsiadła jakaś babka i ten wariat. nr1 okazał sie normalny i kontaktujący, ustapił jej miejsce ale kazał trzymać teczke :D

jednak dziadek był głośniejszy, i w ogóle jakie rymy dawał :D normalnie druga pśp :classic_cool: coś tam, że kto bedzie panem świata to zalezy od prałata a niech spróbują przyrównać swastyke do... gwiazdy dawida :D potem było o wałesie tusku i jakichs tam innych takich normalnie śmiałam się jak głupia :D a co najgorsze nikt inny sie nie śmiał :O

tyle,że ja siedziałam tyłem do niego więc nie widział jaka jestem uhahana i pewnie widząc że nikt sie nie śmieje przestał mówić :( a 2 przystanki pozniej wysiadł 😭

Gość Pani Czkafka
dobra, przyznam się, że tylko ja ich widziałam, a reszta pasażerów patrzyła na mnie z politowaniem :( jakaś babcia powiedziała do drugiej " taka młoda, a już straciła kontakt z rzeczywistością"

oo i o rydzyku i kwasniewskim też wspomniał...chciałam nagrać to na dyktafon, ale nikt tego nie robił,wiec postanowiłam nie wyróżniać sie sposrod tłumu :(

Gość CiasnyWiesiek
Pierdol, pierdol a walizka po peronie skacze.

Gość nosem w kałuże
ludzie zamiast się śmiać to patrzą się krzywo , a jak ktoś się śmieje to jego też za wariata mają. tu jest Polska.eh..

Gość pytanie zasadnicze
Jednym słowem reszta towarzystwa w autobusie nie bywa na kafeterii :D

mój post był skierowany do pomarańczowej pani czkafki którą nie jestem :D ogólnie lubie jak ktoś śpiewa wesołe piosenki albo wygaduje bzdury w autobusie :D o ile nie są pełne wulgaryzmów

Gość Pani Czkafka
gdy wychodziłam z autobusu to jedna z moherowych pasażerek powiedziała mi, że będzie się modlić o zdrowie dla mnie... odpowiedziałam jej, że fizycznie nic mi nie dolega, na co ona odparła, że mój problem leży w głowie :(

a propos babć, wyszłam dzisiaj w kurtce babci bo myślałam,że jest stylowa i skejtowska ale okazało sie,że leży na mnie gorzej niż na babci :O :O

ja akurat po drugiej równoległej stronie wisły :D na pradze tacy weseli rozśpiewani ludzie ;) pewnego razu jak wysiadałam z autobusu to śpiewali mi "żegnamy Cie alleluja"

Gość Pani Czkafka
dlatego potem nałożyłam sobie torbę na głowę, żeby nikt mnie nie rozpoznał, i wyobrażałam sobie, że rozmawia ze mną jakiś facet, aby nie czuć się samotnie :(

Gość Pani Czkafka
jak wpadnę do akademika na grochowie to studenci nie mają siły iść na zajęcia drugiego dnia :D

eh..albo widziałam dzisiaj przystojniaka...z mojej szkoły który jakieś pół roku temu wydawał mi sie przecietny albo nawet nieatrakcyjny niski i z zakolami, a dzisiaj ten typ tak mi sie spodobał! ma taki seksowny dołeczek w brodzie ;) oj chyba za dużo piję:(

Praga jest bardziej warszawska niż całe to śmierdzące centrum :classic_cool: są ołtarzyki na podwórkach :(... a w centrum wiecej muzułmanów niż ludzi z prawego łoża matki Polski

Gość oIiwka_kontolityna
czemu nie masz chlopaka ?

Gość oIiwka_kontolityna
czkawka, ciebie nie powinno sie wyrzucac z lozka

o przepraszam, nie jednak Robert rozpadł sie po gorących nocach styczniowych :( teraz jest wibrator Anatol :classic_cool: