Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aa...

czy ktos wie jak nazywa się takie uczesanie kucyk i z tylu podnieione wlosy

Polecane posty

Gość aa...

cos jak tapirowanie. wlosy są ladnie podniesione. czy moglby mi ktos podrzucic strone jak to czesac. oczywiscie jesli ktos wie jak szukac. z gory serdeczne dzieki

Gość aa...
podniosę :)

Gość Pelna szklanka
Chodzi Ci o taka bombke i kucyk na dole?

Tego typu uczesanie może i jest efektowne, ale tapirowanie bardzo niszczy włosy. Miałam koleżankę która tak się czesała na co dzień i z bliska jest włosy wyglądały fatalnie - szorstkie i połamane od tego ciągłego tapirowania.

Gość aa...
pelna szklanka tak cos w ten desen. chce sobie raz na jakis czas tak uczesac

Gość bnnz
nie wiem o co chodzi,wklej fotke

Gość aa...
nie to nie chodzi o fryzurę na cebulę! to jest niby prosta fryzura a nie wiem jak sie podnosi gorę wlosow. jest poprostu związany ogon/kucyk a nad kucukiem wlosy sa nieco podniesione, moze sie je tapiruje? nie wiem... wyglada to prosto a jednoczesnie elegancko.

Gość Pelna szklanka
Autorko tapirowac mozna ale lepiej wlozyc sobie taki specjalny niby grzebyk ja to sobie kupilam za funta i tam sa 3 wielkosci to pod wlosy sie wklada i wtedy powstaje taka bombka

Gość aa...
oo pelna szklano wlasnie cos takiego tylko ja bardziej wyobrazam sobie to na gladko i dziekuje za informacje o grzebyku :)

Gość Pelna szklanka
No takiej gladkiej nie moglam znalezc ale mysle ze po prostu jakby tak jak na zdjeciu delikatnie przygladzic to bedzie ok, ta fryzurka na zdjeciu jest taka lekko niedbala celowo bo to widac

Gość małgtośka001
ktoś dobrze napisał są takie grzebyki i na youtube niesia pokazuje jak taki kucyk przy pomocy tego grzebyka zrobić

Gość iiiizooolga
grzebyki... taaa. tylko po co komu grzecyk.. jesli mowi ze chce na gładko od czasu do czasu cos takiego too nic prostszego zbierasz włosy od czubka glowy w taki jakby trojkąt rozszerzajacy sie ku czołu... tapirujesz go delikatnie grzebieniem gęstym wrstwa po warswie .. czyli najpierww pasmo jaknajblizej tego czubka i potem coraz blizej czola... przy samym czole zostawiasz to szerokie pasmo gładkie. Upinasz wsówkmi do góry. Boki zaczesujesz i robisz kucyk

Gość iiiizooolga
Gość aa...
iiizoolga dzieki wlasnie caly czas cos w tym stylu ale nie do konca. ta tapirka nie ma byc od samego czola tylko zaraz nad kucykiem. malgoska 001 a czy moglabys wkleic filmik z ta niesia i grzebykiem? bede wdzięczna