Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ittinifaa

O co jej chodzi cholera ?

Polecane posty

Gość ittinifaa

Mam koleżankę która traktuje mnie jak zabawkę tzn mi się tak wydaje dlatego chciałbym żebyście ocenili sytuację.Znamy się trzy lata, mamy z sobą kontakt co drugi, trzeci dzień ale w większości piszemy przez gadu gadu.Pisze do mnie i rozmawiamy, żartujemy a np na drugi dzień nie odzywa się a jak już to jest wredna do mnie albo mnie spławia.Raz już olałem bo się wkurzyłem i przyrzekłem sobie że jak napisze to jej nie odpiszę ale zrobiłem to i znowu fajnie się nam rozmawiało a po jakimś czasie ta sama sytuacja.Zaczyna mnie to wkurzać bo ileż można i nie wiem o co dziewczynie chodzi.Spaliśmy raz z sobą i było nam bardzo dobrze, później mieliśmy kontakt znowu beznadziejny bo ona znowu była wredna w stosunku do mnie.Nie tak dawno umówiliśmy się na numerek kolejny i to z jej inicjatywy, wszystko było przygotowane a ona mi pisze w dniu w którym mieliśmy się spotkać że nie ma czasu.Pytam o co chodzi a ona że o nic czy się nie jasno wyraziła ? nie ma czasu i tyle, byłem na nią wściekły i nie pisałem a ona nagle po tygodniu pisze do mnie jak u mnie leci jak by nigdy nic się nie stało.Czy ktoś może wiedzieć o co jej chodzi ? dziewczyna ma 18 lat o ile to w czymś pomoże.

Gość Taaak to jaaa
A ty masz ile ? Słucha ja mam tak samo z moją ukochaną :( po prostu taki charakter, może ma jakiś kłopot, czymś się martwi i dla tego bywa nerwowa

Gość wweerrttyy
kobieta zmienna jest... Daj sobie z nią spokój, widać jest troszkę szalona. Może niech zostanie tylko koleżanką, bo na coś więcej, to ona jakaś niepoważna jest.

Gość ittinifaa
Mam 24 lata.Zauważyłem że jest jakaś dziwna i ma zmienne nastroje ale ciężko mi po prostu zrozumieć o co tak naprawdę chodzi.Teraz nie piszemy bo ostatnio ją olałem po ostatniej rozmowie kiedy znowu miała humor zbolały.Tylko że ona napisze do mnie z uśmiechem zacznie nawijać i ja znowu jej odpiszę i sobie narobię nadziei.

Gość napisze coś
ja bym była jeszcze gorsza

Gość ittinifaa
Dlaczego

Gość Kinia;*
Powodów może byc kilka.. Może ona sama nie wie czego chce, i ma zmienne humory, moze jakies osobiste problemy. Mysle, że powinnieneś jej po prostu prosto z mostu powiedziec co czujesz, zapytac o co jej chodzi i postawic warunek albo przestanie, albo poda racjonalny powod zachowania albo koniec i wtedy juz musisz sie trzymac swoich postanowien, bo nie warto sie tak męczyc!;)

Gość ksndfknsckdnskdcns
boze mam taka sama dziewczyne tylko ona ma 29 lat jej zmiennosc humorow i zdania sa proporcjonalne do pogody. to jest jakas masakra jednego dnia ok a na drogi be to tak jakby ktos mial 2 osobowosci moze jest tu jakis psyhiatra