Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baśka krowa

co znaczy że puder jest transparentny? co to daje?

Polecane posty

Gość baśka krowa
ooo nawet nie wiedzialam ze jest cos takiego jak tusz do brwi :D zawsze kredką się jechało jak cos Dobry motyw moze tez skorzystam :D

Gość dzh
można sam ale da tylko mat. On jest naprawe mało znany i dobry- 60 gram to sporo. Poczytaj Basiu na KWC co babki piszą na wizazu..:)

Gość dzh
tusz fajny do zagęszczania i ujarzmiania- ale kształtu się nim nie da zrobić:)) Chociaz ten ash to jest dobry kolorek, zwł dla blond. Zero rudości itp.. popielata kawa z mlekiem.. ahh

Gość baśka krowa
ok poczytam :) wlasnie chodzi o mat bo nie mam pryszczy czerwonych a czasem bez pudru ryło mi sie swieci

Gość dzh
no to na bank będzie dobry:) Zobaczysz:)) Pozdrawiam!!!

Gość baśka krowa
widze ze ja to nic sie nie znam.... myslalam ze z tego tuszu elfa to bym musiala brac light a ty zachwycasz sie ash :D hihih

Gość baśka krowa
a ash faktycznie lepszy taki ziemisty jakby do bladej twarzy

Gość baśka krowa
ja tez pozdrawiam i dziekuje za rady :)

Gość dzh
to moja praca:)) lata doświadczenia robią swoje:) Ash wygląda naturalniej a light widze niby ok ale.. wpada w ryży.. Aha, a z ELF jest też bronzer, matt bronze i jest lepszy niż MAC, cenowo tak z 10 razy mniej. Dobry do konturowania.

Gość baśka krowa
praca, tak myslalam, ze mozesz miec cos z tym wspólnego więcej niz tylko zainteresowanie ;) to w takim razie zapytam jeszcze o cos jesli masz czas... tusze do rzes naprawde podkręcające? znasz dobre? rzesy mam nawet dlugie, ale proste jak cholera, zalotka ok dziala ale chyba niszczy a ja codziennie maltretuje ją rzesy przez to ze dobieram zle tusze

Gość baśka krowa
na razie zmykam do kąpieli ale jeszcze tu wrócę ;)

Gość dzh
ja lubię max factora 2000, ale ona ma też sporo przeciwników. Lubię się babrać tym tuszem dłużej i sobie "wybudowac " rzęsy. Jest max factor z wygiętą szczotką. Wracam do tego 2000kacl zawsze z podkulonym ogonem. Tusz to ciężki dobór... Odradzam jednak tusze z MACA, drogie i okropne, robią dwie rzęsy- dwa sklejone patyki.L'oreala też nie lubię- wysycha na śmierć i się kruszy...

Gość dzh
to tym Max factorem udawało mi się je wymodelowac do góry.. tak, on jest taki woskowy i rzęsy się nie prostują. Ok ja tez lecę:)) Powodzenia!! mam nadzieję, ze pomogłam:) pa

Gość dzh
jak coś to pisz dodaję ten wątek do zakładek:) Dobranoc

Gość baśka krowa
hah właśnie ja jestem chyba przeciwniczką tego max factora 2000 calorie tzn. miałam ten ze zwykłą szczoteczką i od pierwszego wytuszowania byłam mega zawiedziona efektem ale dałam mu szansę kupując ze szczoteczką curved i dzisiejszy efekt mi się podobał ale jednak dużo pomogła myślę zalotka. jutro spróbuję bez zalotki i zobaczę jak sama szczoteczka sobie radzi :P