Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abdee202

seks a okres

Polecane posty

Gość są takie zboczenia
"śmieję się wtedy, że seks jest jak z dziewicą" No faktycznie, to jest dosyć śmieszne, czuć się co miesiąc rozprawiczaną.

Gość są takie zboczenia
fiku mikuuu, jesteś już nudna doszukując się moich kompleksów. Ty nie czujesz żadnego dyskomfortu podczas miesiączki?

Gość są takie zboczenia
Ja nie porównuję okresu do niczego. Mówię o pewnym minimalnym higienicznym komforcie.

Gość na temat
ja np. nie czuję dyskomfortu od 17 lat biorę tabletki i okres mam zawsze jak w zegarku dokładnie co 28 dni, niebolesny, skąpy z tym rozprawiczaniem to żart ;-) nie wyczułaś tego ?

Gość są takie zboczenia
"on traktuje te dni jak jakies wyciete z zycia" - ty rozpaczasz, że twój facet może cię jakiegoś dnia nie wyruchać. Ja się cieszę, że mój potrafi uszanować to, że są takie dni kiedy owo ruchanie nie wchodzi u mnie w grę. Dni wycięte z ruchania nie są dniami wyciętymi z życia. Chyba, że dla osób, dla których ruchanie jest całym ich życiem.

Gość na temat
ale ty nie rozumiesz, że ona potrzebuje seksu także w te dni to może zgodnie z twoją logiką, on powinien uszanować, że ona potrzebuje seksu przez cały miesiąc ?

Gość zonkaRegresa
są takie zboczenia, i wszystko jasne, najgorszym głosicielkami nieczystoci kobiet są kobiety represjonowane w dzieciństwie za to, ze maja fizjologię. Kobieta powinna: nie wydalać, nie bekać, nie krwawić, powinna to ukrywać i nie narażać innych na swoje istnienie, jesli nie jest to śliczna i obrazkowa forma kobiety z żurnala. W Somalii ciągle małe dziewczynki mają wycinane łechtaczki, Rząd walczy tam z tym procederem okaleczania kobiet, wiesz kto jest najzagorzalszym zwolennikiem tego obrzędu? oczywiście : obrzezane kobiety.

Gość są takie zboczenia
na temat, zgodnie z moją logiką związek jest, bo być musi, KOMPROMISEM. Ja potrzebuję seksu kilka razy na dobę. Podobnie jak mój partner. Niekoniecznie i nie zawsze w tym samym momencie. Jesteśmy ludźmi i nie podporządkowujemy realizacji tego chcenia wszystkich swoich działań. Życie to nie tylko pierdolenie.

a pomyślał ktoś, że on może po prostu nie lubić krwi? Jakiejkolwiek i nie chce się przyznać? Chyba każdy zna kogoś komu robi się słabo na widok kropli krwi.

Na bank znasz bo to częsty problem. Poza tym swoje standardy zatrzymaj dla siebie - już wszyscy wiemy że ci supermen w wersji biurowej potrzebny.

Gość na temat
ale przecież ona nie krwawi jak zarzynane prosię a tylko on ma trochę krwi na sprzęcie ;-) powyżej ktoś dobrze napisał, że to tak, jakby ona brzydziła się jego spermy

taki facet to jeszcze bu kazał dziewczynie samej sie rozdziewiczyć bo fuj błona dizewicza i krew :D 🖐️

Gość są takie zboczenia
zonkaRegresa, wydalaj, smarkaj, dłub w nosie czy w dupie. Rób sobie co chcesz. Ale nie obnoś się z tym. I nie miej za złe tym co do wycierania dupy "marnują" papier toaletowy a do wysmarkania nosa husteczki higieniczne. I peszą się kiedy im poleci po nogach na ulicy. I dyskretnie poza oczami widzów doprowadzają swój stan do estetycznego.

tobie leci okres po nogach an ulicy? ja jakos przezylam 23 lata i nigdy mi sie nei zdarzyło 🖐️

Gość na temat
no patrz, a ja przeżyłam 36 i też mi się nie zdarzyło ...

Wiesz, jak ktoś ma arachnofobie to pająka zabije, co wcale nie znaczy, że lubi jego towarzystwo i konieczność zabicia ;) Jak facet nie lubi widoku krwi to o ile jak będzie musiał to plaster sobie przyklei i jakoś to zniesie o tyle mógł się poczuć delikatnie mówiąc niekomfortowo. Poza nie wiem (może przeoczyłam) czy on wiedział, że ona ma końcówkę okresu. Inna sprawa, pomysł z tym, że on krwi nie lubi nasunęło mi jego przesadne stwierdzenie, że są cali we krwi. Przecież nie wpadł w panikę, po prostu mu się odechciało ;)

Gość zonkaRegresa
są takie zboczenia, Ty masz jakiś problem, że wpadasz w takie skrajne opisy? jak ktoś uważa, ze seks w czasie okresu za zgodą obojga partnerów jest ok, to zaraz ma oznaczać, że nie słyszał o papierze toaletowym? Poza tym poczytaj o freudowskiej pomyłce, bo jedyne skojarzenie jakie masz z seksem w okresie, to sranie i gówno, może seks w ogóle jest dla ciebie kałopodobny? :)

Gość są takie zboczenia
Moorland, zostawiam cię samą/samego ze zboczeńcami. Muszę już znikać. Chociaż pewnie niektórych kolegów podnieciłoby gdybym to co muszę zrobić zrobiła przy nich. Ale na szczęście oni są w miejszości.

Gość mnie też się nie zdarzyło
być może dlatego, że zabezpieczam się wystarczająco ale zdarzyło mi się widzieć

Gość na temat
zonkaRegresa chyba trafiłaś w sedno ... ;-) okazało się, że jesteśmy zboczeńcami - bo uprawiamy seks w trakcie okresu ubawiłam się przednio :-P

Gość mnie też się nie zdarzyło
ktoś uważa, ze seks w czasie okresu za zgodą obojga partnerów jest ok wszystko za zgodą obojga jest ok ale w przypadku autorki topiku mamy do czynienia z tym, że ona uważa iż facet nie jest ok bo nie zgadza się i prawie wszyscy zgodnie zaczęli potępiać ODMIEŃCA

Z tym się zgodzę - mocna przesada. Nie każdy musi wszystko tolerować i facet powinien zostać uprzedzony.

Gość zonkaRegresa
nie należę do tych prawie wszystkich, bo jak gościu nie chce to nie ma opcji, ze by go zmuszać przecież ;)

Gość ubawiam się tylnie
na temat, która ubawiasz się przednio, pomyśl ile tracisz :(

Gość na temat
tylnio też się ubawiam, ale jednak rzadziej ;-) przednio zdecydowanie częściej i do tego - szok!!! - przednio ubawiam się również w trakcie okresu teraz jest ok :-P ?

Gość ubawiam się tylnie
a jak się ubawiasz tylnie to też w trakcie?