Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tereska1234

Idę z facetem do łóżka po 2 tygodniach znajomości. Za szybko?

Polecane posty

Gość Witzz
tak dokladnie:*

Gość Tereska123
Ktoś mojego nicka zarezerwował sobie na stałe :(

Gość Tereska123
Ale ja myślę że to nie był jej problem on jebnięty bo nawet w seksie nic nie jęczał. Ja raz takiego samego mialam że NIC i to naprawde nie moja wina.

Gość Witzz
nie martw sie słonko:*

Gość wiesniak
facet juz zawsze bedzie to pamietal ze tak latwo cie zdobyl przeciez wy nie wiecie jak faceci mysla na pewno to nie jest na plus ze dziewczyna tak szybko poszla do lozka a przyklady ze komus sie udalo byc cale zycie mimo to ze od razu sie przespali to nie zadna egula kazdy facet pomysli mniej wiecej to samo sprawa inaczje wyglada jak szukacie tylko seksu to wtedy rzeczywiscie nie ma po co sie hamowac zawsze latwa to byla latwa i szybko takie myslenie sie nie zmieni

Gość Tereska123
Przeczytaj mój temat z tym gilem. Wiem, że to obrzydliwe, ale odpowiedz mi co myślisz?

Gość Tereska123
Po dwóch tygodniach codziennych spotkań gdzie już weszło uczucie to łatwa? jebnij się w łeb

Gość bunianiuniaaaa
mój obecny mąż czekał pol roku az zaczelismy ze soba sypiac...i tak juz jestesmy malzenstwem 9 lat i jest cudownie.i bardzo sobie chwali ze nie bylam latwa...on zreszta te nie byl nachalny :) jak dla mnie to za szybko...

Gość wiesniak
dla jednego dwa tygodnie to latwa dla innego nie ale raczej to dosyc szybko

Gość Jacekkkk
Do bunianiuniaaaa Bo pewnie jesteś brzydka jak kupa w klozecie i nikt Ciebie przed nim nie chciał to obecnego męża przeciągnełaś żeby Ci nie zwiał, a przeczytałaś że autorka 3 lata wcześniej nie uprawiała seksu? Ja ją podziwiam i zrobila to z kimś gdzie coś czuła.

Gość wiesniak
gdybym byl ladna kobioeta to korzystalbym ile wlezie dlaczego poscilas 3 lata a potem po dwoch tygodniach nie trzeba bylo sobie odmawiac ale gdyby byl kobieta i by mi zalezalo na facecie to bym poczekal bo wiem co mysla i jak mysla faceci po co odmnawialas sobie przyjemnosci

Pościlam ponieważ miałam złamane serce a potem bałam się chodzić na randki aż w końcu się odważyłam. Jestem atrakcyjna i nie miałam problemu z kimś na numer raz czy coś w tym stylu, ale nie jestem kobietą na przygody a z tym tak szybko bo ciało już nie wytrzymało po 3 latach. A my byliśmy już parą.

Gość wiesniak
co z tego ze napiszesz ze jestes atrakcyjna skoro ciebie nie widzimy rownie dobrze mozesz byc okropna albo przecietna

A co myśla faceci jak pojdzie sie z nimi po 2 tyg do lozka, ze sie nie szanuje, jezeli tak czuje to jej sprawa:)

Mnie nie zależy tutaj żeby się chwalić. Zadałeś pytanie to odpowiadam dlaczego pościłam. Jak nie wierzysz to nie. Ja mam to gdzieś.

Mam kolegów którzy prawie od razu z laskami idą do łóżka to u mnie sie dziwili że tak długo. Zresztą poczytajcie sobie wpisy dziewczyn na moim temacie.

ja poszlam po 4 tygodniach "chodzenia", nadodatek bylam dziewicą. I co ? Bylam łatwa wg was , a on byl moim pierwszym i jest do teraz, w tym roku nam 4 lata stukną.

Ja uwazam ze to idywidualna sprawa kto i kiedy ląduje w łóżku:), jedni od razu bo chca ini czekaja na odpowiedni moment a inni wogole tego nie zrobia, i tyle w twmacie

Gość wiesniak
a co cie obchodza jacys kolesie i wogole sam temat pytasz sie co myslimy to chyba cie obchodzi wiem co pomysli facet normalnie sie przechwalasz wygladem a nikt tego nie lubi jak ktos sie przechwala moze poprostu masz za duze mnimanie o sobie

Gość wiesniak
kazdy facet pomysli mniej wiecej to samo jak mu szybko laska wejdzie do lozka i tak zawsze bylo

chociaz w sumie ja sama uwazam że za łatwa byłam :D , ale dziewczyna zakochana to glupia. Poza tym zwykla ciekawość bo byłam dziewicą.

No ja np. nie żałuje, ale z perspektywy czasu wiem, że mogłam zaczekać chociaż z 4-5 miesięcy

Gość babilon
chwalisz się czy żalisz?:(

Gość wiesniak
kwiatek w tym wieku to nie ma znaczenia bo i tak prwdopodobnie nie bedziesz jego zona mysle ze bardziej liczy sie ilosc partnerow bo jesli ktos poszedl szybkop ale potem chodzil z kolesiem dlugo to i tak tylko ten facet o tym wie a reszta nie zreszta po co sie rospisuje kazdy wie jak jest

Do wiesniak Ja się przechwalam wyglądem? Pierdolnij się w łeb Do kundzyk W zupełności się z Tobą zgadzam.

więc prawdopobodbnie jednak będę jego żoną :) nie no ja rozumiem, napisałam tylko swój przykład, mam koleżankę w swoim wieku co miała już około 30-stu partnerów... i całe miasto ma ją za panne lekkich obyczajów a ona w szoku, że przecież zawsze czeka z 2 tygodnie :)