Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffflo

pisałam kiedyś na kafe regularnie

Polecane posty

Gość fffflo

nie byłam jakieś 1,5 roku. nuda i syf :O

Gość fffflo
ale nie chce tu wracac i pierdziec slodko, bo mam to na codzien w zyciu. po chuj sie logowac :classic_cool: tak se weszlam bo na zwolnieniu siedze :O teraz tu naprawde nawet nie ma o czym i gdzie pisac :O ani nawet z kogo sie smiac :O

w złym momencie weszłaś :classic_cool: nie rozumiem takich malkontentów jak Ty co tu wchodzą i się żalą jak kiedyś było fajnie. ojejku kurva 😭 no nic tylko siąść, rozłożyć ręce i płakać. żegnam. słodkim kurva pierdnięciem :classic_cool:🖐️

Gość kiedyś faktycznie nie
było osób, które w co drugim zdaniu używały kurva tym bardziej jeśli chodzi o kobiety. Cóż teraz internet ma każdy nawet idiotka która z trudem czyta i takie są efekty. Z 5 lat temu i więcej ci głupsi co najwyżej na czatach czy komunikatorach przesiadywali.

Gość Gość
w złym momencie weszłaś nie rozumiem takich malkontentów jak Ty co tu wchodzą i się żalą jak kiedyś było fajnie. ojejku kurva no nic tylko siąść, rozłożyć ręce i płakać. żegnam. słodkim kurva pierdnięciem PŚP czasem mnie rozpierdalasz :D:D:D:D

Gość tez kiedys pisalam na kafe
ale od roku tu nie wchodze:classic_cool:

ja zamierzam stąd spiżdżać. ciekawe czy też mi się tak w głowie popiertoli i przyjdę tu za dwa lata i założę temat : nie było mnie dwa lata. kiedyś było inaczej. a teraz nie ma z kim pisać :O kurva niech mnie bułka z masłem od tego chroni i trzyma w swej opiece :classic_cool:🖐️

Gość Gość
PŚP regularnie podniecasz mnie :D

Gość tez kiedys pisalam na kafe
krok numer 1 czyli rezygnacja z czarnego nicka :classic_cool:

Gość ciebie to nawet szmina
psa podnieca, żadne wyzwanie

a tam sranie w banie :classic_cool: jak rzucać to z mostu, a jak kraść to miliony :classic_cool: przestanę tu wchodzić! no. ale to jeszcze nie teraz, bo akutualnie mam za dużo wolnego czasu także chooj wielki und szelki. cały misterny plan w piiizdu :classic_cool: dobranoc, idę spać mimo że mi się nie chce. 🖐️

Gość sakryfikał sutysajd
palę głupa w bieszczadzko noc :classic_cool:

Gość Gość
palę, pelę dla głupców litości nie ma. Pozostaje szyderstwo :) samokrytyka może ich uratować

Ze wszystkiego trzeba umieć korzystać. A jak ktoś ma problem z czymś i wobec tego musi całkowicie z tego rezygnować to cóż poradzić;)

Gość Gość
Krwawa Wilczyca w niedalekiej przyszłości założą klub weterana kafeteryjnego. Ludzie tacy, dostanę rentę kafeteryjną, pomoc psychologa i wsparcie całej braci tutejszej. Weterani będą powoli dochodzili do stabilizacji psychicznej, pod opieka wielu lekarzy i dość mocno zbudowanych pielęgniarzy i pielęgniarek Projekt jest współfinansowany z środków pomocy UE

Gość Gość
W sumie fakt. Utrzymywać takich zjebów z Naszych podatków..................

Nom, a podatki można lepiej wykorzystać. Na zrzutkę na Grecję, albo na nowy budynek sejmu, albo jakąś premijkę dla Bardzo Ważnego Dyrektora w Oddziale Spraw Tak Ważnych Że Nikt Nie Wie Jakich itp

Gość fffflo
pisałam, ale się zesrałam :O