Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Choraemocjonalnie

Czy jestem chora emocjonalnie?

Polecane posty

Gość Chora emicjonalnie
Ja mam 2 twarze, jedna to Wlasnie ta słaba , zagubiona i czynsze sie nikim , a druga to ta księżniczka zaslugujaca na księcia. Ja nawet nie wiem czy jeszcze kochać potrafię. Mam tyle miłości do zwierząt i jestem taka czuła i dobra dla ludzi, jednak ranie ich w sumie z premedytacją. Moj narzeczony nadal wydzwania, blaga bym wróciła, kocha mnie i zna moje leki. Ja po odejściu czułam takie wyrzuty sumienia ogromne a teraz Juz nie moge tego słuchać, jakby bez serca jestem. On mi powiedział ze go psychicznie zabilam. Wielu mężczyzn mi to mówiło, nawet ci, co nie byłam w związkach z nimi ze ich psychicznie zmiazdzylam. Ja jak poczuje ze facet ma do mnie uczucie to Juz dla mnie nic nie warty, słaby. Boze, nie moge Juz tak żyć, wszystko analizuje i ukladam tak, by wszystko zepsuć i odrzucić. Np ten sąsiad wiem ze mnie bardzo lubi a ja specjalnie mu takie rzeczy mówiłam, żeby go zupełnie zrobić by poczuł ze nawet jako mężczyznę go nie biorę pod uwagę. Powiedział mi kiedyś w kłótni ze mam wielkie ego i chce aby mi wszyscy do stop padali:-( co jest w sumie prawda. Prosze napisz coś jeszcze o sobie? Czy kiedyś planujesz slub z tym twoim? Ile na terapie Chodzsz? Prosze napisz coś. Bardzo Ci Dziekuje ze sie odezwalas!

Gość choraemocjonalnie
up

Gość sgsdfg
tak jeste si to powaznie, co tu dodac?

Gość Choraemocjonalnie
Mysle dobie o życiu i postanowiłam coś z tym zrobić, przestanę oszukiwC siebie i innych. Miałam taki straszny sen, ze goni mnie chłopak którego kocham we śnie i on chce mnie zabić. Przeczytałam interpretacje snu i to tak naprawde ucieczka przed uczuciami jest. Dziekuje za wasze wypowiedzi, Bede nad sobą pracowac