Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badziewie sprzedająąąą

Gdzie kupić dobre jansy ? Wszystkie w sieciówkach to zwykłe śmieci

Polecane posty

Gość firmowe
tylko w sobotę dodam , bo ci szkoda na reszte tygodnia

Gość firmowe
tak szukam markowych dżinsów po śmietnikach na wioskach bo w miastach już zamykają na klucz

kupiłam kilka sztuk w lee i w zależności od fasonu różnie się trzymają. sztruksy nic nie dostały po dupie bootcuty tez nie (sztywny dżins) rurki mają wypchnięte kolana, bo są z cienkiego dżinsu

Gość firmowe
dodam ,że szukam takich co by pasowały mi do moich śmierdzących filcoków

Gość teraz to juz zalezy tylko od
dobrego materialu i wykonania, buble kupowalam juz w s.Oliver jak i w innych drozszych sklepach, a bywalay rzeczy wygrzebane doslownie w jakims koszu, a dobrej jakosci .. oczywiscie te drozsze sa czesciej lepszej jakosci, ale to juz nie norma, nie wiem tez jakie sklady chemiczne maja te farby do tkanin i czym sa pryskane, ale raczej rzadko na wyczucie sie na cos natne.. zdajmy sobie z tego swiadomosc, ze handel ubraniami ma przynosic zysk, wiec ile tak naprawde to wszystko jest warte? pewnie niewiele, bo do tego przewoz, cla, oplaty typu podatki, zusy, czynsz, prad i inne koszty.. podobno w Chinach za 10 par skarpetek placi sie 1$ badz taniej, badzmy realistami- to nie moze byc dobre jakosciowo

Gość teraz to juz zalezy tylko od
jeszcze w tym temacie, moja mama i babcia mowia, ze kiedys odziez byla duzo drozsza, rzadziej sie kupowalo cos nowego, nawet buty nosilo 2-4 dzieci, jak patrze na moje obuwie po 2-3 latach to watpie, ze przezylo by tyle, buty mojej corki wytrzymuja ten jeden sezon co je nosi, a dawniej kupowalo sie sporo wieksze na 2-3 lata i do tego ta ilosci dzieci, z tym , ze szylo sie z materialow kupionych przez krawcowa, a dzis kogo na takie cos stac??, wiec chyba odziez gotowa to jak fast food: syci, ale na krotko ..

Gość Wioletka321
Jeansy w Mustangu mają naprawdę ok. Mam dwie pary (jedne już 3 lata noszę) i są naprawdę świetne.

Gość poczytaj o ty/m///
Hm poczytajcie o planowym postarzaniu produktów ;) Np wycofanie zwykłych żarówek z obrotu ,ze niby pobierają za duzo prądu haha - to wymysł lobby producentów żarowek. Zarowka Edisona wg planow swiecila 3000godzin , gdy trafilo to do produkcji zmniejszono jej zywotnosc do 1000 zeby wiecej zarobic. Te nowe żarowki tzw energooszczędne są duuuzo droższe niz zwykla zarowka(zysk dla producenta) ,szybciej się ''spalają'' (zysk dla producenta) - częste zapalanie i gaszenie i po zarowce ,trzeba nową. Zarowki LEDowe są bardzo drogie. W PRL-u i w ZSRR produkowano urządzenia ktore mialy sluzyc na kilkanascie-kilkadziesiąt lat ,w tamtych czasach był duzy popyt a mala podaż , ''komuna'' starala sie zapewnic potrzebne rzeczy kazdemu ,wiec nie mogly sie ciągle psuc. Na działce mam telewizor sprzed 30 lat działa :D , lodówka z 1965 roku -działa nadal :D , odkurzacz kupiony w 1983 - działa :D Teraz mamy swiat konsumpcji , telewizor psuje sie akurat po gwarancji , pralka to jednorazówka na max 5 lat , telefony upadną na ziemie i juz do śmieci bo wymiana ekranu przekracza koszt nowego. Z ubraniami jest podobnie, jedyne wyjscie to kupic DOBRY materiał , isc do DOBREJ krawcowej ktora umie szyc i cieszyc sie ciuszkami przez lata ;)

Gość co tu duzo gadac
urzedzenia elektorniczne/elektryczne maja wkladane takie specjalne chipy, ktore po uplywie danego czasu prowadza do samoczynnego zepsucia sie urzadzenia, w innych sa to slabej jakosci podzespoly- ze slabego materialu badz wybrakowanego sila rzeczy nie pozyja dlugo, nawet mercedes sprowadza od lat czesci z Chin, efekt jest jeden, od lat jest to TANDETA; mam tescia pracuajcego od ponad 25 lat w tej firmie i mowi, ze na "okularniku" skonczyla sie dobra jakosc. jak nie wczesniej :/ w kazdej branzy jaest tak samo, popatrzcie stare Franie czy inne urzedzania, ludzie maja automaty, lodowki, ktore chodza od 30 lat i nawet wiecej, nie ma szans na taka jakosc, bo PRODUCENT CHCE WIECEJ ZAROBIC!!!

Gość racja.ra.cja....
ze wszystkim tak jest. Mam starą nokie ,ma 12lat a nadal dziala,nowe telefony psują sie po ok.roku. Pralke w ciagu ostatnich lat wymienialam dwa razy. Jedyne dobre auta to chyba tylko Ferrari i Rolls royce :O

Gość z ferrari to nie wiem
ponieważ ferrari zostało przejęte przez fiata ;) a tak po za tym racja z tymi dżinsami nikomu nie opłaca się robić po prostu takich coby się lata nosiły ;) jak wrangery po mojej mamie z 90 roku ;) błękitne troche chamowate ale jakie porządne

Gość addadassss
a mi się podobały spodnie z aggi i vertusa. Podobno są całkiem wytrzymałe (jak na dzisiejsze czasy) ale mnie to nie dotyczy bo mi się wszystkie spodnie w kroku przecierają (jakie bym nie kupiła) i w związku z tym żyją jakieś 2 lata

Gość mirek1221
Mam pytanie gdzie kupic spodnie tego typu co na zdj. Niechodzi mi o kolor tylko o taki styl (dokładnie taki sam). Moze dacie linka albo poleccie sklep w którym mozna dokonac tego typu zakupu. Bardzo prosze o odp. Dam link do zdj (chodzi mi o te spodnie po prawej stronie te co ma na sobie ten blondyn. http://blogs.coventrytelegraph.net/passtheremote/one%20direction%20sept%202012%20nne.jpg

Gość liberalne państwo
w ... second handzie

Gość bonim
Ja od kilku lat jestem wierna jeansom Grawik - zwłąszcza 1 fasonowi. Nie zniekształcają się, nie przecierają szybko. Koleżanka kupuje markowe ale w ciucholandach (zagraniczne) - Wrangler i Lee poleca.

Gość jak CA to tylko te droższe
Tylko te droższe serie z C&A jak Yessica czy Canda reszta faktycznie szmaty. H&M i New Yorker , zara, kappalh to szmatki. Jest taka firma jak Red Star i jeszcze Cross , texas i tam warto poszukać , nie za tanie rzeczy ale całkiem dobrej jakości.

Gość autorko sama jeszteś śmieć
takie są fakty

Gość Xerla
A znacie sklep internetowy www.sklep.styleofjeans.pl ?? Mają bajeranckie modele i to nie drogo, nie rozłażą się jak te z sieciówek i skracają do pożądanego wymiaru.

Gość black_kitty_
G - Star Raw ma dobre jeansy. Chodze juz 5 lat i nic sie nie dzieje :)

Gość Prawde mowiac
Warto kupowac drogie ubrania dobrych firm. Trzeba wiedziec co i jak kupowac. Ciuchy bardzo modne na 1 sezon mozna kupic w sieciowce, bo za pare miesiecy bedzie wstyd zalozyc. Rzeczy, ktore maja sluzyc na rok lub kilka lat i beda noszone kupuje sie dobrej, cenionej marki. Sorry, ale w dzinsach z bazaru wyglada sie jakby chcialo a nie moglo, tandetne przecierki, naszywki, a ze tanie to nie watpie.

Gość for Me, Myself and I
Kupilam przedwczoraj spodnie w Tally Weijl.. Porazka. Bylam w nich wczoraj i juz maja 2 dziury, nawet nie wiem jakim cudem, nigdzie sie nie otarlam, nie przewrocilam.. Spodnie do wyrzucenia, bo zszyc juz sie tego nie da.. I zaplacilam za nie 129 zl.. Za szmate. Nie ma sensu kupowac w sieciowach !

Gość gość
A ja proponuję po prostu w sklepie popatrzeć na materiał, jak gruby jest, na szwy, czy równe, czy nie wystają kończące się nitki i takie zgrubienie, gdzie zaczyna się nowa nitka na maszynie, jak luźny ścieg to wiadomo że zaraz się rozleci. Mam "dzinsy" z reportera, nou-nejmy które dają radę 3 rok i fajnie wyglądają cały czas, a jeszcze przy ladzie wytargowałem niższą cenę bo zauważyłe, że dziurka w rozporku nierówno wycięta w stosunku do guzika... wiecie, że można się targować nawet w sieciówkach ? chciałem 50% mniej, dali żniżki 30 zł. ostatecznie, może niewiele ale zawsze 3 dychy w kieszeni. A spodnie dają radę 3 rok :)

Gość gość
grubosc materialu nie ma znaczenie, liczy sie sposob tkania, kontrola jakosci w fabryce, nie ma co sie oszukiwac, łatwiej trafic dobry produkt gdy za niego duzo zaplacimy a szmatka z sieciowki ? na 70% rozleci się w ciagu 1-2 lat

Gość gość
ktoś poleca VILLA ? dziewczyno to najgorsze i najtańsze gówno na rynku duńskim , dla biedy !!! fatalna jakość , tanizna i sztuczne materiały , tragedia z daleka widac tandetę , kto poleca gówno ? po złości czy jak

Gość gość
mi sie trzymaja jedynie z reserved

Gość Taka sobie jedna.....
Czesc dziewczyny:) Kiedys kupowalam MARKOWE jeansy i fakt faktem byly "do d**y"...od jakiegos czasu kupuje jeansy na rynku,na tzw. budach i sa bardzo dobre!:)Jak by nie bylo kosztuja 90 zl.!!!

Gość gość
zrezygnuj z jeansow -kup porzadne spodnie skorzane o kroju jeansow i bedziesz miec spokuj na 5 a moze i 10 lat!