Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupie to takie

jak przestac sie obrazac?

Polecane posty

Gość glupie to takie

jak w temacie :( jak przestac? fochuje sie dosc czesto, czasami mam racje, czasami pozniej sama lapie sie za glowe o co sie obrazam! przyklad dzisiejszego poranka - wczoraj pytalam czy da mi swoja karimate do cwiczen, bo mialam zamiar rano pocwiczyc. rano wstal wczesniej, ja chwile po i mowie, ze trzeba wstawac, bo cwiczenia czekaja. na co on "pfi" tak jakby to byl idiotyczny pomysl :O a pozniej zaraz pytanie czy czasami nie moge cwiczyc na lozku., na lozku! odebralam to jako lekcewazenie tego co chce robic, z tym pfi na czele i dodatkowo tak jkaby nie chcial mi dac tej cholernej swojej karimaty :O i najpierw ja sie lekko sfochowalam, pozniej juz on. walnal tekst "bo ty myslisz, ze zaraz bede cie przepraszal i dazyl do tego. niewiele ci trzeba, zeby sie obrazic." jak sie nie dac swoich fochom? czasami sa to tak male sytuacje.. i najgorsze jest to, ze ja rzadko sie fochuje, a on uwaza, ze czesto :O chyba tez jest wrazliwcem i kazde slowo odbiera tak jak ja - atak...

Gość czy jesteś Rosjanką
głupie jest obrażanie się bez powodu. to chore. ty obrażasz się niezgodnie z wartością uczynków :D tego faceta. lecz się niemoto.

Gość glupie to takie
wiem, ze glupie, pytam o rady.

Gość musisz autorko dorosnac al to
ci przyjdzie samo z czasem. moze. do 25 roku zycia laski maja sieczke we lbie fizjologicznie.

Gość glupie to takie
dystansu do samej siebie chyba...