Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amber090

Czy to jednak może być ciąża ?

Polecane posty

Gość Amber090

Miesiączkę powinam dostać tuż po przyjeździe z podróży, czyli ok. 14 lutego. Byłam na dwutygodniowych praktykach na których najadłam się nie mało stresu. Po przyjeżdzie kochałam się nie raz z chłopakiem, lecz zawsze używaiśmy prezerwatyw i stounku przerywanego. Kilka dni temu zrobiłam prawidłowo test ciążowy, który wyszedł negatywnie. Objawów ciązy nie ma, jest tylko mało białej , gęstej wydzieliny, raz czy dwa poczułam metaliczny posmak w ustach, bolą okolice serca, ale być może ze stresu, bo myśl o ciąży nei przeraża. Jest prawdopodobieńtwo że jednak to ciąża ? Jaka oże być inna przyczyna ?

Gość skyisblue
stres, stres i jeszcze raz stres. nie dość, że "najadłaś" się go podczas praktyk to na dodatek teraz głowę zaprzątasz sobie myślami o ciąży. skoro wykonałaś test i wynik był negatywny to nie powinnaś zachodzić w głowę, dla pewności powtórz go za tydzień. Jakby miesiączka się nie pojawiła to śmigaj do lekarza, będziesz wiedziała na czym stoisz. Jedyne rozwiązanie - przestań panikować. Wiem, że łatwo powiedzieć, trudniej wykonać. Dla "pocieszenia" dodam, że ja nabawiłam się lekkich duszności przez właśnie stres i obawę o brzdąca. Jednak nic nie było :) i nie wmawiaj sobie objawów! Pozdrawiam :-)