Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ttjyyjyjtyy

ścinać czy nie?

Polecane posty

Gość ttjyyjyjtyy

mam włosy za łopatki, kolor brązowy, zapuszczam od kilku lat, obecnie od roku stoją w miejscu, kusi mnie krótka fryzurka z rudym kolorem- czyli całkowita zmiana, tylko boję się, że będę narzekać na krótkie włosy i tęsknić za długimi...

Gość boszesz ty moj
sorry podalas opis bez zdjecia to co my mozemy ci doradzic ? idz do fryzjera, on ci doradzi.

No i czego oczekujesz zamieszczając tutaj swoje przemyślenia? Nie chce być złośliwa, ale zupełnie nie wiem jak się ustosunkować do Twojej wypowiedzi.

Gość ttjyyjyjtyy
nie chce żeby doradzać w sprawie fryzury, czy bedzie pasować itd, tylko w tym czy ogolnie sciąć

jakby włosy odrastały Ci szybko, to nie byłoby się nad czym zastanawiać, bo by szybko odrosły a tak, możesz pożałować, bo nie wiem, czy dobrze będzie Ci w krótkiej fryzurze

Gość helena z ratusza
Krótkie włosy są zayebiste. Miałam parę razy krótkie i wtedy mi było tak wygodnie, że nie mogę tego zapomnieć 😭 Zetnij, odrosną! Jak można całe życie chodzić w jeden fryzurze :o

Gość chujogrom
Nigdy w życiu.

Gość gdfhbngfihodf
ścinaj! 🖐️

Gość warto czy nie warto..
to zalezy ,mnie tez kusi sciecie ale uwielbiam dlugie wlosy a moje rosna BARDZO wolno..... i ciezko mi nawet koncowki podciac , wiec o sciecie nawet nie smiem marzyc. mi sie dlugie wlosy bardziej podobaja od krotkich i dlatego mimo wszystko bede je zapuszczac az wkoncu osiagne idelna dlugosc.... ok.65cm.

Scinac. Wlosy odrosna. Ja juz zecydowalam, ze w najblizszym czasie scinam na boba, a jak schudne, to zrobie sie na blond, bo cale wieki nie mialam tego koloru :D