Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PaulaK6

muzaa skad sciagacie

Polecane posty

jak w temacie gdzie szybko sciagnac muzyke za darmo oczywiscie ehh :P

Gość gfdgfdgfd
z wrzuty przez zapiskę.pl

Gość z jutuba przez
free youtube to mp3 converter

no ja tez z wrzuty ale akurat nie ma tej piosenki co chce i nie wiem skad sciagnac

Gość Sztab Antypiracki
W związku z zamieszczonym materiałem http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5141328, Sztab Antypiracki informuje, że o opublikowanej przez Pana treści poinformowaliśmy właściwą kancelarię prawną oraz właściciela praw autorskich. Przypominamy, że osoby trzecie również te z Pańskiego otoczenia (sąsiedzi, znajomi, współpracownicy), mogą poinformować policję o łamaniu przez Pana praw autorskich. Sztab Antypiracki informuje, że ściąganie muzyki i filmów podlega odpowiedzialności cywilnej, jeśli nastąpiło bezprawnie. W takim wypadku uprawniony (twórca, producent i artysta wykonawca) może, między innymi, domagać się zapłaty potrójnej wysokości stosownego wynagrodzenia (opłaty licencyjnej) jeśli naruszenie ma charakter zawiniony lub podwójnej wysokości, jeśli jest niezawinione a także wydania uzyskanych korzyści. Podstawa prawna: art. 79 ust. 1 ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych Przy okazji pobrania muzyki i filmów może dojść do ich rozpowszechniania tak jest w wypadku wielu sieci typu P2P, a rozpowszechnianie bez zgody uprawnionego jest już przestępstwem, o którym mowa w art. 116 ustawy o prawie autorskim, zagrożonym karą grzywny, ograniczenia wolności lub pozbawienia wolności do lat 2 a nawet 3 lat, jeśli sprawca działał w celu osiągnięcia korzyści majątkowej lub 5 lat, jeśli sprawca z przestępstwa uczynił sobie stałe źródło dochodu lub działalność przestępną lub ją organizuje lub kieruje. Podstawa prawna: art. 116, ust. 1-3 ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych