Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bajkowa mama

problem z prezentem urodzinowym

Polecane posty

wybieramy sie na urodziny do 5 letniego chopca, nie znam jego zainteresowań ani upodobań, co mozemy mu dac w prezencie? czym interesuja sie dzieci w jego wieku? moj ma prawie 3 latka ale nie sadze by 5 atka interesowało to co 3, prosze podpowiedzcie mi coś

Gość mrMaxx
mój 6 latek do tej pory lubi np.układać puzzle może jakąś grę edukacyjną,jest teraz w czym wybierać... każde dziecko jest inne

Gość mam 5 latka i 3 latka
i lubią to samo. Hitem jest Ben10, bakugan, auta, Maniek złota rączka, Rajdek. Możesz mu kupić coś z postaciami z tych bajek. Fajne są też gry planszowe. U nas najlepiej sprawdza się zwykle grzybobranie i spadające małpki. Świetne są też książeczki z audiobookami. Między innymi są różne przygody z Carsów Disneya.

A nie lepiej przedzwonić do mamy dziecka :) ? Mój ma 6 lat i musi być wszystko co związane jest z BEN10,Bakuganami,Pan Gąbka,Scooby Doo i tu oferta jest cholernie bogata :D :P - puzzle, figurki,pościel,plecaczki, ciuszki itd.

Gość mam 5 latka i 3 latka
Oczywiscie ze zegarek. Moj syn z nim śpi, je, wychodzi na spacer, nawet chcial się kąpac i rozpaczal ze nie pozwolilam. To jest zabawka nr 1 i rzecz świeta. Zegarek Ben 10 i kulka bakugana. Nie pojmuje tego ale potrafi calymi dniami chodzić z tym zegarkiem, naciskać na niego i krzyczeć że się w szczuro cośtam zmienia i jest "ostateczny". Taki ma http://allegro.pl/ben-10-ultimatrix-zegarek-bandai-omnitrix-dyski-i2161112345.html