Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Jestem na 3 roku studiow .Zakochalam sie tam w chlopaku , on we mnie tez, jestesmy razem juz 1,5 roku .Jest wspanialy,dba o mnie, widze,ze mu zalezy.Ale okazalo sie ostatnio,ze jestem w ciazy z nim.I nie powiedzialam mu tego ,bo wiem ,ze mial plany a dziekco wszystko zmieni ,boje sie .On do mnie pisze ,dzwoni ,ja milcze ,rozmawialismy stwierdzilam ,ze jest okej.Wiem ze mu musze powiedziec,ale myslicie ze wtedy mnie rzuci ?;( Bo czasem w szoku czlowiek rozne rzeczy robi ;(

to nie jest zadna prowokacja, ja po prostu wiem ,ze on chcial zebysmy mieli dziecko pozniej ,a nie wiem jak mu powiedziec ze bd miec teraz

Gość mous
co się stało to się nie odstanie. powiedz mu po prostu

jak się kochacie jak tak dba jak chcieliście dzieco tylko troszkę później to czym ty się martwisz? normalnie powiedz mu że plany się pozmieniały i dziecko jest już a nie za ten jakiśtam czas :) jak to prawda że tak kocha i dba to się ucieszy :P i będzie super a jak reakcja będzie inna to dupa nie facet :D:D:D

Przypuszczam że większy żal będzie miał do Ciebie o to że to ukrywasz niż będzie zły że zostaniecie rodzicami.

Gość monika0909
powiedz mu jak najszybciej