Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zofija____1990

Czemu są równi i równiejsi??? Nawet na studiach można to wyczuć.

Polecane posty

Alexxxjia też mi się wydaje, że przez autorkę przemawia zazdrość i nic więcej.

Gość Grzegorz Kleszcz
nie ma powiedzenia "trzy marne grosze" :O poszukaj dziecko w Sieci jak brzmi to powiedzonko :O mój Boże - same "inteligentki" :O :D

Grzegorz Kleszcz nie ma powiedzenia "trzy marne grosze" Ah, ty dosłowny głupcze...wiem że nie ma, przerobiłam je na swoje własne potrzeby, by zaznaczyć ci, że w tym temacie twoje "nauczanie" jest nieadekwatne, bo to nie jest temat dotyczący zasad pisowni w języku polskim. Sztywny polonista :o marniawka

Gość Grzegorz Kleszcz
sprawdziłaś dziecko? otarłaś pianę toczącą ci się z pyska? (zauważ z jakiej litery napisałem ten zaimek osobowy i skonsultuj się ze swoim nauczycielem na czym polega haczyk bo sama na pewno nie wiesz :D) to teraz zabieraj się za zeszyty i koloruj kratki bo wpadnie mama i ci wyłączy neostradę 128 za karę :D

o ja pierdole, no patrz go :D jaki inteligencik, buahaha Teraz to mnie rozwaliłeś :D widać, że nie warto konwersować z takimi jak ty (hmm, ciekawe czemu nie zasłużyłeś sobie na pisanie o tobie z dużej litery)

Gość ferykarabrasarnara
Jak chcesz to możemy zpierdolić komus jakis miliard i sie podzielić

Gość Zofija__1990
Wy też jesteście głupi. Nie po to żyjemy w wolnym cywilizowanym kraju żeby potem być dyskryminowanym za niższy status materialny. Czy ludzie już całkiem pogłupieli czemu wszyscy uważają bogatszych za lepszych???

Gość bez auta 30
ja też nie miałam samochodu na studiach i tez do dziś mam o to zal do losu, mając samochód można podwozić fajnych ludzi, to jest nie sprawiedliwe !

Gość Zofija__1990
Dzisiaj znowu ta wywłoka zaczeła mi działać na newy. Jakbym wiedziała że z takimi ludźmi będę mieć do czynienia to wcace bym na te studia nie szła.

Nie od dzisiaj wiadomo ze nie sa rowni i rowniejsi, wiec nie rozumiem Twojego bulwersu. Mimo wszystko nie rozumiem skad sie w ludziach bierze tyle zazdrosci i zawisci. Z tego co mowisz, to laska nic Ci nie zrobila, ale nienawidzisz jej tak poprostu dla zasady. Co z tego, ze jest bogatsza, czy to wystarczajacy powod zeby kogos nienawidzic? Mowisz ze wszedzie jej pelno, ale dziewczyno na tym polega zaradnosc i ogarniecie zyciowe, ze sie potrafi wepchnac gdzie trzeba i podlizac jakiemus profesorowi. Zycie na tym polega, ze trzeba umiec sie zakrecic gdzie trzeba. Pelno moich najomych jest bez szkoly, a za to sa bardzo zaradni i choc z biednych rodzin sa, to teraz im sie powodzi. Sam zbyt bogaty nie jestem, studiuje na panstwowej uczelni i jakos powodzenie innych mnie tak nie zlosci. Co wiecej nie narzekam na brak znajomych. Fajnie by bylo byc z bogatego domu, by rodzice mi kupili mieszkanie i samochod, ale co zrobic... Wez sie lepiej za nauke, to sama kiedys na to zapracujesz ;)

Gość Mcnfhdj
Pogodz sie z tym:)

Gość musi byc jaks badziewiasta ta
uczelnia,w Pcimiu Dolnym, na porządnej nikt nie wie i nie wnika , kto jest czyim dzieckiem. A autorka niech poćwiczy ortografie, bo wstyd reszcie studentów przynosi. I niestety wlasnie w cywilizowanych krajach jest duze zroznicowanie ekonomiczne. Latwiej o równośc w buszu.

no tak...i to tej dziewczyny wina, ze ją tak traktują. Trzeba ją powiesić za to, że miała więcej szczęścia.

Gość wiśniowy kisiel
napisałaś, że ledwo zaliczasz przedmioty, to co się dziwisz że doktorki mają taki stosunek do ciebie. Pewnie robisz na zajęciach wrażenie tłumoka i nic sensownego nie masz do powiedzenia. Koleżanka jest traktowana jako osoba z którą można porozmawiać na dany temat. A przez ciebie przemawia zazdrość i zawiść. Pretensje do rodziców że nie zgromadzili kasy żeby córunia miała lepiej na studiach! Ucz się to twoje dzieci będą miały lepiej niż tracić energie na zazdroszcenie innym. Halllllllllllllllllllll llloo Tu Ziemia, na Ziemi nie ma równych, wypad jak ci źle tutaj