Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Czy zwrócą mi jakieś pieniądze w urzędzie skarbowym????

Polecane posty

Dostałem PIT i dałem go do zrobienia swojemu wujkowi. Jedno pytanie czy za dwa tygodnie pracy zwrócą mi jakieś pieniądze? To jest PIT z wawla, za te dwa tygodnie września kiedy tam pracowałem.

Gość ale w ogóle 2 tygodnie w tamty
m roku pracowałeś? Jeśli nie przekroczyłeś sumy, którą można bez podatku zarobic, to zwrócą ci zapłacony podatek. A to słowo na k... zupełnie zbyteczne :(

Inaczej nikt by mnie nie zauważył. A ile dokładnie to będzie. Tak, pracowałem 2 tygodnie. Netto zarobiłem 715 złotych Brutto 870

Gość fefcdf
z jakies 50-80 zl pewnie dostaniesz

Dadzą mi to przy kasie w urzędzie skarbowym czy przeleją na moje konto?

jak podasz numer konta (odpowiedni druk ) to an konto (albo jak rok temu miales na konto to w tmy roku tez)

W poprzednim roku nie miałem konta bo chodziłem do szkoły, długo nie pracowałem, itp. A jest możliwosc bym te 50-80 złotych dostał przy kasie?

Gość fefcdf
ja tam poczta dostaje na swoj adres

A dostane to na miejscu w urzędzie skarbowym? oto mi się właśnie rozchodzi. Poczta chyba nie pobiera prowizji bo jak ojciec wysyłał mi pieniądze przekazem pocztowym to spokojnie odebrałem forse.

Zadałem pytanie??? Interesowałoby mnie pobranie pieniędzy na miejscu w urzędzie skarbowym

to jest tlyko jeden druczek, podajesz dane, numer konta i co roku dostajesz na konto, polecam

Wolałbym to od razu jak pójdę z tym pitem dostac pieniądze na miejscu. Jest to możliwe?

Gość ale w ogóle 2 tygodnie w tamty
nie, nie dostaniesz tego przy kasie. Od momentu złożenia PIT do US, urząd ma 3 miesiące na rozliczenie ciebie. Więc jeśli nie dasz konta, to listonosz przyniesie ci zwrot do domu po potraceniu prowizji

To zadam jeszcze jedno pytanie, może ktoś odpowie. Na naszej klasie wpisuje swoje imie, nazwisko, adres email, powtarzam ten adres oraz hasło i jakoś naciskam dalej i nie mogę założyc konta. Dalczego?

Kupy już trzy dni nie robiłem ale odpowiedź to chyba moge uzyskac, prawda?

Gość bubasababubaaa
mi do domu przychodzą te pieniądze. coś ci dadzą. mi kiedys za zarobione jakies 400zł dali 60zł. wtedy byłam zdziwiona, że skad ta kasa. miałam z 18lat:p a tyeraz dają mi naszczescie trochę więcej. a poozatym jak liczysz PIT, to już po wypełnieniu wiadomo ile się dostanie :)