Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 10000000000000000001

Zaluje tych slow...

Polecane posty

Zaszlam w ciaze wiec tesciowa zaproponowala zebysmy zamieszkali razem,dla nas to dobrze bo zaoszczedzilismy na czynszu, bylo dobrze. Kiedys powiedzialam mezowi ze chciala bym miec taka mame jak ona, teraz juz tak nie mysle... Jak sie urodzil moj synek zaczely sie klutnie, wciaz o cos sie czepia, ze jej cmikow nie kupujemy, ze syna nie dostaje czesto, ze ona musi prac (pralka pierze, ale dobra... z reszta powiedziala ze nie mam wstepu do piwnycy gdzie jest pralka), ze ona musi gotowac - i tak nie pracuje wiec co? Caly dzien siedzi w domu... Ja tez ale moje dziecko ma dopiero 5 miesiecy i nie bede go zostawiala na gorze. Na dol tez z nim nie zejde bo ona tam pali... Nigdy nie zamieszkala bym tam gdybym tez wiedziala ze ona lubi sobie wypic i ze pali jak smok, tak ze nawet palenie przy moim dziecku jej nie przeszkadza... Wy tez macie zle z tesciami?

Gość AntyGrzeslaw
To ze ona nie pracuje nie znaczy że ma ci gotować, a pierdolenie że pralka pierze?! Masz troche kultury?????? Sama pierz, leniwa babo

Jak mam prac? Przeciez nie mam wstepu do piwncy gdzie jest pralka

Gość kokoszkasmakoszka
więc kup sobie swoją i pierdziel teściową tiu tiu tiu tu i sama dbaj o siebie a mamuśkę puść bokiem i dobrze z ni a żyj wiem co mowie żyj na swoim bo nigdy nie będzie dobrze a jak nie ogarniasz to to już twój problem sory