Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielka_róża

Kontakty ojca z dzieckiem i alimenty .

Polecane posty

Gość wielka_róża

Witam . Mam 23 lata i 1,5 roczną córkę . Mieszkałam z ojcem dziecka przez 3 lata , a byliśmy parą przez 4 lata . Marcin zostawił mnie w listopadzie . Nie byliśmy małżeństwem . On pracował , a ja opiekowałam się Natalką . Od listopada mieszkam u moich rodziców . Marcin daje mi pieniądze na Natalkę i chce spotykać sie z nią 3 razy w tyg . Ja chce ułozyć sobie życie na nowo i jestem w ciąży z moim nowym chłopakiem . Ja nie chce widywać się z Marcinem i utrudniam mu spotkania z córeczką . Ale on cały czas nalega na kontakt z dzieckiem . W lipcu mamy sprawę o alimenty dla Natalki . Ja chcę od Marcina 700 zł miesięcznie , ale czy sąd mi tyle przydzieli ? Marcin pracuje w małej firmie , jest tam kelnerem i zarabia najniższą krajową . Na ile alimentów mogę liczyć ? I czy sąd może przydzielić i jak często widywanie się Natalki z tatą ? Oraz czy Marcin będzie mógł zabierać Natalkę na weekendy do siebie ? Proszę o pomoc !!! Róża

Gość \tooooooooooooooooooooooo
to raczej nie ten dzial:D

Gość ojj dziewucghooooooooooooo
wielka_róża jestes zwykla nieodpowiedzialna gowniara nie dorosla do zycia:D tak jak tatus córeczki:O

Gość Kasia z Oxfordu
niezła z ciebie puszczalska. ledwo jeden odszedł, a ta już ma bebech z kolejnym :O🖐️

Gość Prowo jak byk
🖐️ 0/10.

Gość ojj dziewucghooooooooooooo
tak to sie konczy przez wpadki w tym wielku:D

Gość camerun
do roboty qurwo, a nie jakieś alimenty 🖐️

Gość takaPrawda
Ty szmato. Kase chcesz mu zabrac najlepiej cala, ale kontakt z dzieckiem juz nie potrzebny? Jestes zwyklym pasozytem, nalezaloby cie wybatozyc!

Gość Verdis
da Ci 350zł może jak sie postarsz i powiesz jakas bajeczke ze masz trudna sytuacje materialna to 500zł ale nikt Ci nie da 700 zl na jedno dziecko. Chyba oszalałaś są matki które tyle dostaja na 2 dzieci. A poza tym nie tylko twój były ma utrzymywac dziecko ale ty takze wiec nie mysl ze sad Ci przyzna 700zł

Gość Verdis
a i nie mysl ze jak z brzuchem pojdziesz na rozprawe to sie sad do Ciebie przychyli, dopiero sobie pomyśli co ty za jedna, a jak on zarabia najniższą krajowa to 250zł maks Ci przydzieli. A ojciec bedzie mial wydzielone dni i godziny widzeń z dzieckiem, i pewnie ze 2 weekendy też mu sąd przyzna na miesiac.

powinnaś się cieszyć, że ojciec interesuje się dzieckiem i, że daje Ci pieniądze. NIE ZABIERAJ DZIECKU OJCA!!!