Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahwqre

Mój chłopak ma łupież...

Polecane posty

Gość hahwqre

wiem że to normalne, sama się często z tym zmagałam. ale nie chodzi mi nawet o same aspekty wyglądu, ale o to, że to przecież choroba skóry, wypadałoby coś zrobić. To nie jest taki jakiś "gęsty" łupież, więc myślę że szampon w zupełności by wystarczył. Mamy po 18 lat, oboje o siebie dbamy, nie zarzuciłabym mu braku higieny ani nic z tych rzeczy, ale martwi mnie stan jego skóry głowy tym bardziej że już z dobre pół roku się utrzymuje w takim stanie. Nie chcę niezręcznych sytuacji więc głupio mi zapytać czy może pomóc mu znaleźć jakiś szampon, myślałam żeby nawet mu dać tak o, ale wiem że pewnie się domyśli i będzie mu głupio :o nie wiem co zrobić?

Gość hahwqre
myślę, że używa jakiegoś szamponu z zbyt dużą ilością chemii i stąd problem, a taki szampon przeciwłupieżowy (tym bardziej sprawdzony przeze mnie i mojego brata, który miał naprawdę "obfity" łupież) coś by zaradził.

Gość hahwqre
up

Gość hahwqre
nikt nie poradzi?

Gość basiakasia
no to mu pomóż żeby nie miał tego łupieżu. najlepszym rozwiązaniem jest to żeby kupił sobie szampon Pirolam w aptece. mi i mojemu chłopakowi pomógł usunąć łupież

Gość gość
Pchły ma a nie łupież nie dba o higiene