Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrówwwwka

koleżanka wyszła za mąż

Polecane posty

Gość mrówwwwka

Rozmawiałam z nią ostatni raz w październiku i była wtedy samotna. Dziś się zgadałyśmy i okazało się że wyszła za mąż. Aaaaaaa! W 4 miesiące zdążyła poznać faceta i wziąć z nim ślub! Nie to że jej zazdroszczę, bo życzę jej dobrze. Ale jestem w szoku jak szybko jej to poszło. Po prostu siedzę z otwartą paszczą :D:D

Gość konstantynopolitańczykowianek
no bo teraz to się za rączke nie chodzi nie wiadomo ile....pewnie jest w ciązy :p

Gość e tam to jeszcze nic
ja wyszlam za maz po 21 dniach spedzonych ( tak razem ) za maz . I jestem juz 8 lat bardzo szczesliwa mezatka :-) Calosc znajomosci 8 miesiecy.

Gość mrówwwwka
Hmm... A wiesz że nawet nie spytałam jej o to? Jakoś nie przyszło mi to do głowy. Wynikało, że ten ślub był z ogromnej, szalonej miłości. Kurcze, myślałam że teraz nie podejmuje się takich decyzji szybko (ja bym się bała), tym bardziej ona - zawsze tak bardzo ułożona, odpowiedzialna dziewczyna. Ale numer :D

Gość mrówwwwka
e tam to jeszcze nic > nie rozumiem, to 8 miesięcy czy 21 dni?

POZNAC to raczej nie zdazyla. Tylko sie ohajtac. Pozna po slubie... oby im sie udalo.

Gość mrówwwwka
powiedziała, że między podjęciem decyzji o ślubie a ślubem minęły 2 tygodnie. Nawet w tej chwili nie mają gdzie mieszkać. Niby ma się to zmienić pod koniec roku. Póki co mieszkają u rodziców na pokoju. Byłybyście skłonne do takiego szaleństwa? :D

calosc znajomosci 8 miesiecy -telefon , skype kontakt czas spedzony razem fizycznie -21 dni , z tym ze ten 21 -y dzien to dzien przed slubem przyjazd -na slub :-)

Ja raczej nie jestem sklonna do szalenstw :) ale mam takiego znajomego, ktory sie zareczyl i ozenil po paru miesiacach znajomosci z dziewczyna. Powiedzial, ze jak im nie wyjdzie, najwyzej sie rozwiedzie :D

Gość mrówwwwka
e tam to jeszcze nic > jak za dawnych czasów, gdy poznawało się żonę/męża listownie, a spotykało się tylko by sfinalizować ślub i spędzić razem resztę życia :) A wcześniej się nie widzieliście? Nie bałaś się?

Gość rozowa pantera
Moze poczuli ze to jest wlasnie to.Zycz im szczescia a nie tematy na ich temat zakladasz :-).Nie twoje zycie nie twoj problem.Masz faceta?

znam przypadek: po pół roku bycia z facetem dziewczyna zdecydowała się na ciążę bo on chciał dziecka. Wczesniej ona w ogole nie myslala o dzieciach, jest mloda I slub niebawem, no bo dziecko juz w drodze :o

Gość mrówwwwka
Mam faceta i jestem z nim szczęśliwa, w ogóle nie chodzi o mnie. A na kafe ludzie zakładali głupsze tematy niż ten.

Gość a ja Was zaskocze
Kochani ja ze swoim facetem zamieszkaliśmy dokładnie po tygodniu znajomości :) i włanie mija 14 miesiąc wspólnie spędzony i wg mnie i wg niego również szykuje się kolejne 30 albo i 50 lat razem :) mamy taką nadzieje :)

Gość mrówwwwka
a ja Was zaskocze > zastanawiają mnie sprawy organizacyjne takich historii. Po prostu się wprowadziłaś (lub on do Ciebie)? A wszystkie rzeczy, meble, ciuchy? A praca/szkoła?

nie balam sie .Wiem , ze to jest szalone ale pierwszy telefon i czulam , ze to jest mezczyzna dla mnie .Sama pierwsza rozmowa byla tak fascynujaca , ze bylam pewna , ze skonczy sie to slubem .

Gość a ja Was zaskocze
mieszkaliśmy od siebie około 10 km taką samą odegłość ma do pracy, czy to od siebie z domu czy ode mnie. Oragnizacyjnie wygladało to tak że został na noc wtedy i nigdy więcecj mnie już nie zostawił, z czasem zaczął zwozić swoje rzeczy a po miesiącu była już większość u mnie tak jakoś samo wyszło :)

Gość a ja Was zaskocze
mebli nie zabierał bo mieszkał z rodzicami a jego prywatne rzeczy stopniowo pojawiały się w szafie w sypialni przy każdej wizycie u jego rodziców zabierał jedną torbe i tak można powiedzieć że się przeprowadził :)

To życzyć szczęścia, czasem takie historie się udają. Chociaż ja sama sobie nie wyobrażam nawet zamieszkania z kimś po kilku tygodniach, a co dopiero ślubu :P

Gość mrówwwwka
Moorland, na Mistrzach jesteś, wiesz?

Gość tka mała jedna
a to pewnie ślub cywilny jak tylko 2 tyg . a znali się wcześniej chociażby jako znajomi. moja siostra po tygodniu wprowadziła się do chłopaka i tak już tam została. a po 4 miesiącach zaręczyny i data ślubu. każdy mówił że pewnie wpadli. ale są 3 lata po ślubie i mają rocznego synka. i im się układa.