Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtrtrtrt

Jakie macie kurki dla córek na wiosnę?

Polecane posty

Gość rtrtrtrt

Wstawiajcie linki jeśli się wam chce. Szukam kurtki wiosenno-jesiennej dla dwuleniej córeczki i kompletnie nie wiem za jakim stylem i za jak ciepłą się rozglądać.

Gość rtrtrtrt
He, sorry za literówkę w tytule.

Gość plastikowaBiedronka
o ja chętnie się przyłącze i pooglądam linki bo też szukam czegoś na wiosnę dla córeczki też dwulatki :)

Gość resurcy23
calineczka,niestety jestes debilem:O

Gość agnichcha:)
masakra jakie wy baby jestescie puste....:O zamiast zadbac o to by dzieciaki rosly na madrych,skromnych ludzi,Wy myslicie o tym ktora bedzieladniej ubrana...:O pustaki.....

Gość resurcy23
ja to przynajmniej przebieram się za złego wilka i zakradając się do obórki sąsiada straszę młode cielątka i jałówki

szkoda ze mózgu nie mozna kupic na alegro......:O

czasem przebieram się za złego wilka i zakradając się do obórki sąsiada straszę młode cielątka i jałówki

Gość rtrtrtrt
Agnichcha, obawiam się że to ty masz problem, być może jesteś pusta, skoro akurat tak rozumiesz temat i jeszcze tu wchodzisz się udzielasz. Między zastanawianiem się co jest na rynku dla dzieci w tym wieku i jaki wybór a jakąś rywalizacją które dziecko "ładniej ubrane" jest przepaść. Co ty masz w głowie skoro tego nie widzisz? Cynamonowe lulu, śliczny ten popielaty płaszczyk. Moja córa miała coś podobnego swego czasu, w kolorze pudrowośliwkowym. Żałowałam że wyrosła. Choć ten jeszcze bardziej mi się podoba. A teraz ogranicza mnie trochę... pęd małej do zjeżdżania ze ślizgawek a nawet staczania z górki o kazdej porze roku.

Gość rtrtrtrt
"szkoda ze mózgu nie mozna kupic na alegro......" No ale ta uwaga mnie rozwaliła. Szukaj, może ci się uda. :) Nawet z wyprzedaży będzie lepszy niż brak. :)))

Gość moze nie jest taka lalkowa
Mojej corke kupilam zeszlej jesieni: http://www.decathlon.com.pl/PL/kurtka-arpenaz-700-137303569/ Cala zime nosila z niej polar do kurtki zimowe a wczesniej polar wlasnie z ta kurtka. Nie przemaka, nie brudzi sie szybko. Moze nie jest najladniejsza ale praktyczna.

Ludzie zastanawiaja sie co do garnka wlozyc a wy co jest na topie w tym sezonie... puste jestescie poprostu.Kurtka to kurtka. Prawdziwych problemownie macie...pozniej te dzieciaki rosna na zapatrzone w siebie bufony,samoluby...i zamiast miec cos w glowie,to ze szkoly sie robi rewia mody... Troche sie zastanowcie nad soba glupie baby:O

Gość to chyba ja
agnicha, rusz dupe do pracy to tez bedzie szmogla sobie kupic to co modne w tym sezonie:P

Gość ja tam rozumiem
autorke, chyba kazdy chce zeby dziecko wygladalo ladnie a nie ubrane w szmaty...to nie ejst oznaka pustosci..dobrze jest wygladac ladnie czysto i schludnie

cale zycie pracuje kochana. Przyznaje ze powinno sie wygladac czysto i schludnie,ale nie koniecznie MODNIE. Nie trzeba nosic tylko tego co akurat jest na topie. I nie uwazam ze dziecko ubrane w ,,szmaty''(czyli jak-niemodnie...?:O)-jest gorsze od dziecka ubranego w modne rzeczy na czasie....

Gość ja tam rozumiem
autorka mowiac modnie pewnie miala na mysli ladne ubranka, chyba kazdy z nas chce zeby dziecko wygladalo ladnie, zarowno jak i my- dorosli.mowiac szmaty widze szare wyblakle ubranka..chyba nikt nie chcialby w takich chodzic