Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka se jedna..

Nasaczylam tampon spirytusem, wlozylam w muszelke i.....!! SZOK!!

Polecane posty

Gość taka se jedna..

Nasaczylam tampona spirytusem salicylowym i sobie wlozylam w muszelke i myslalam ze sie zesram z bolu :(:(:( tak strasznie mnie wyszczypalo :(:( byly tutaj wczoraj takie rady zeby tak zrobic i posluchalam ale ja glupia bylam :( teraz mam wysuszone w srodku i co ja mam z tym zroobic?? Moze do gina powinnam isc bo mi wyschly sluzowki wewnatrz :( ??

Gość taka se jedna..
dodam, że metoda kefirowa mi nie pomogła (wlewki z kefiru lubelskiego)

Gość dmisia
przypomniało mi sie kiedys jak byłam młoda i glupia jak w cipę psiknełam sobie dezodorantem ale mnie kurvva szczypało :D

Gość a na co niby to
miało pomóc? ja proponuje ci kupic lactovaginal takie kapsułki dopochwowe

Gość gfhbhftruh
to wskocz w ogien, jak tak kazdego sluchasz, to Ci pomoze. No wkocz, hop ! :P :O zalosna.

Gość taka se jedna..
ten drugi to podszyw..... Mialam jakis taki wyciek dziwny i pomyslalam ze moze jakas grzybice mam czy cos takiego i postanowilam zdezynfekowac. Jak wlozylam tego tampona to po chwili tak zapieklo ze czym predzej chcialam wyciagnac ale z nerwow nie moglam . Jak sie w koncu udalo to czym predzej pod prysznic i zrobilam plukanie woda zeby przestalo ale nie chcialo wiec musialam odczekac az samo przejdzie a tak skrecalo z bolu ze hej!!!! Zwijalam sie juz nei pamietamjak dlugo az w koncu przeszlo. Ale tutaj glupie rady ludzie daja. Niech sobie sami kutasy smaruja pod napletkiem tym spirytusem jak tacy madrzy albo w cipki wkladaja a nie innym radzic takie cos. Teraz mam tam sucho jak pieprz i nie wiem co z tym zrobic ... :(:(

Gość ghcjfxgfjc
ja znam babke co sobie co jakiś czas spirytus do piczki wlewała, i potem nie miała miesiączki i nie zachodziła w ciąże :classic_cool: aż zalała całkiem jajniki i miała usuwany więc nie polecam :classic_cool:

Gość jestes egoistka
jezu jak blone sluzowa mozna potraktowac spirytusem. na samo mysl mnie boli w kroczu :D

Gość dobry kolega---
Trzeba bylo JODYNA nasaczyc a nie spirytusem to by wtedy bylo ok :D

Gość a na co niby to
no to lec kupic lactivaginal w aptece, albo wyślij kogos to są takie globulki, przywracają naturalne ph, zawierają bakterie kwasu mlekowego

Gość mam dwie kolezanki
dobrze radza kup ten lactovaginal albo probic czy jakos tak, albo jak masz infekcje moglas sobie kupic tantum rosa plus lacibios femina, a ostatnio slyszalam o specjalnych tamponach, ktore uzywa sie w czasie miesiaczki i one lecza stany zapalne

Gość gulugulugulu yeah
aleś ty głupia :D do gina idz

Gość fikusia
hahahaha niezły ubaw mam z autorki :D

Gość Lubię marcepan
Dawno się tak nie uśmiałam. Właściwie to po co chodzić do lekarzy skoro jest kafeteria, nie? Do ucha sobie wsadź taki tampon, może wypali tą jedną komórkę która ledwie dycha pod twoim deklem. Ostatnio czytałam, że kobieta złamała rękę i szukała pomocy na forum. Wiecie co jej poradzili? Obłożyć rękę tartymi, surowymi ziemniakami i owinąć bandażem. Tak też zrobiła. Niestety nie pomogło :-\ . Mało tego, do lekarza wybrała się z tą sino-szarą kartoflaną papką. Co za zacofanie. A tobie radzę iść do ginekologa.