Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anciaaaa

DOŚWIADCZONY FACET I DZIEWICA

Polecane posty

Gość nie noooo nono
prawiczek w tym wieku to albo degenerat albo pasztet ladny chłopak i prawiczek w wieku 22 lat to fenomen i juz takich nigdzie nie uswiadczysz... dodatkowo tacy to sa szybcy i chetni a dziewcyzny lubia ładnych wiec trafiło ci sie "rodzynek" jak w hurtowni rodzynek, nic nowego...piekny zurzyty

Gość celina222222222222222
anciaaaa to jest może zazdrość? ja kiedyś byłam strasznieee zazdrosna, (on o tym nie wiedział, że aż tak, bo to dusiłam w sobie) teraz staram się myśleć normalnie. wiesz chyba dla faceta, aż tak bardzo nie liczą się kobiety z którymi spali kiedyś, tylko te z którymi chcą się przespać dziś albo jutro :p

Gość anciaaaa
Nie, nie. Tu nie chodzi o zazdrość. Ani o fakt, że bede porównywana do innych, albo to że sobie nie poradze czy bede niezdarna w tych sprawach i ze on mnie wyśmieje czy coś. O to się nie martwie, w ogole nie interesuje mnie to czy "tamte" były w tym dobre, lepsze ode mnie itd. Jedyną rzeczą która mi przeszkadza jest sam fakt że on juz miał kilka dziewczyn a ja jestem tą dziewicą, że nie startujemy z jednej pozycji, że to jest niesprawiedliwe. Jakbym miała to juz za sobą to jak najbardziej by mi odpowiadało jego doświadczenie. Ale w tej sytuacji niestety nie. Wiem że jest to głupie podejście, ale mam z tym problem i naprawde mi to przeszkadza. Niby to tylko seks, a skoro go kocham to nie powinnam tak tego przezywac, jednak jest to dla mnie ważne, bo zawsze marzyłam zrobić to z mężczyzną dla którego równiez bede pierwsza.. I obawiam sie, że nawet jesli to zaakceptuje, pogodze sie z tym i on bedzie moim pierwszym, to zawsze bede miec o to zal do niego ze jestem którąś tam z kolei a ja mu dałam to jako pierwszemu.. :|

Gość anciaaaa
Owszem, 22 letni to z reguły facet mający już jakieś doświadczenie, takze powinnam miec do siebie pretensje, że zdecydowałam sie zwiazac z nim biorąc pod uwagę moje" spojrzenie" na tę sprawę. Ale nie sądziłam że az tak się tym przejme, wczesniej się nad tym nie zastanawiałam jakoś szczególnie... A teraz wiadomo..

Gość celina222222222222222
ja też sie nad tym zastanawiałam, że on mój pierwszy itp na początku myślałam, a może tylko z nim będę krótko, a następny będzie moja miłość i wtedy będę już po jakiś wrażeniach. ale w sumie ja nie chcę mieć w lóżku porównania, że inny jest taki czy owaki. może za to nasi faceci będą trochę się bać, że będziemy chciały zobaczyć jak to jest z innym i ich zdradzić? mnie na początku też to trochę smuciło itp, ale to przechodzi. A z drugiej strony, skoro wolałabyś aby był drugi, to może z nim kiedyś się rozstaniesz i następny będzie drugi i Ty druga dla niego? Wolałabyś tak? Być druga dla niego i on drugi dla Ciebie? Zawsze możesz zerwać i szukać, żeby być pierwszą? Ale możesz znaleźć prawiczka, który będzie w innych kwestiach zły?

Gość tymark07
Witaj;) Ja rowniez stracilam swoje dziewictwo z chlopakiem ktory mial juz swoj pierwszy raz za soba. Bardzo go kocham i jestem szczesliwa, czasem mialam takie mysli ze jestem zazdrosna o jego byle, ze one z nim sypialy tak samo jak teraz, mial ich 2,ale takie zycie on jest starszy ode mnie 5lat wiec to zrozumiale. Nigdy natomiast nie przejmowalam sie tym ze ja jestem dziewica a on nie jest prawiczkiem.Jest doswiadczony, starszy, rozsadny i wie jak zrobic to bezpiecznie, wiec nie masz co sie bac;)

Gość gwiazda821
DOŚWIADCZONY FACET I DZIEWICA - to chyba najfajniejsze polaczenie. no chyba, ze chcesz uprawiac sex w dyskotece.

Gość anciaaaa
Dzięki za wasze zdanie na ten temat :) Powoli mi przechodzi to rozpamietywanie i uzalanie, ze nie jestem jego pierwszą. Cóż, czasu nie cofne, a zerwac z nim( przez taką w sumie głupotę ) nie zamierzam. Zalezy mi na nim, tworzymy juz dosyć powazny zwiazek, pomimo krotkiego stażu. Jest troche przykro, ale przemyslałam to wszystko i tak probowalam postawic sie na jego miejscu- jakbym to ja miala kilku partnerow przed nim a on jeszcze zadnej i gdyby mial mi do za złe nasze relacje napewno by sie popsuły. Mam nadzieje, że mi to szybko minie i przestanę o tym myśleć .. :)

No i bardzo dobrze :) Inna sprawa - pomyśl, że jeżeli tworzycie poważny związek to tak naprawdę jesteś jego pierwszą, prawdziwą partnerką z którą będzie dłużej niż to wspomniane wcześniej pół roku :)

"Prawiczków jest niestety mało. " Jest sporo tylko nie wyglądają jak Ronaldo i tego ci szkoda tak naprawdę.