Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna czy z wyboru

jestem samotna :( nie mam przyjaciol

Polecane posty

troche znajomych, ale z nikim nie jestem blisko, zle mi..

Gość zagadka xdd
ja mam ten sam problem nikt sie ze mna nie chce przyjaznic jest mi trudno ale jakos tzreba sobie radzic samemu ;/

dzięki.. chyba brak mi przyjaciolki, takiej ze moge do niej zadzwonic o kazdej porze i po prostu sie wygadac..

najbardziej brakuje mi bolca :(

Gość Arkadiusz Św
skoro brakuje ci chłopaka to ja nim moge zostać skąd jesteś ?

bolca:D:D haha;) przyznaje tego tez :D

Gość fisherowa....
ile masz lat???

25

Gość Arkadiusz Św
o to tyle ile ja napisz jeszcze skąd jesteś ja z Gdyni jak coś :)

Gość zagadka xdd
ja mam 19 jestem dzewica ale nie chodzi o seks ja potrzeuje kogos bliskiego zebym miala kgos kto mi pomoze jak bede miala problem !!!! nie jestem dziwka

Gość Arkadiusz Św
no wiadomo, ale chłopakowi zawsze możesz wszystko powiedzieć :)

Gość Arkadiusz Św
ja lubie wszystkim pomagać jestem uczynny chłopak :)

Gość Arkadiusz Św
:(

Gość Oczywiście że
najwięcej tzw.przyjaciół jest kiedy ma się kasiorkę.

samotnosc to cos strasznego , siedzi sie w pokoju i nawet nie ma sie do kogo odezwac, mialam przyjaciolke ale gdy znalazla prace zmienila sie bardzo i przestala utrzymywac ze mna kontakt , niewiem co sie stalo .nie ma dnia zebym nie plakala ostatnio :( smutek, smutek i jeszcze raz smutek :(

Gość gość
oj jak ja to dobrze znam.. gdyby nie internet i książki to bym sobie żyly podcięła.. samotność to taka straszna trwoga..

Gość gość
Rownież mam to samo niestety:/ niby znajomych ale bliższych kontaktow nie a chciabym przyjaciolke taka prawdziwa eh no coz

Gość Ona 21
A skad jesteście dziewczyny?

Wyjdź do ludzi, bo sie nabawisz deprechy, o ile jeszcze jej nie masz. Czym zajmujesz się na codzień? Też ostatnio czuję się trochę samotna,mimo,że mam przyjaciół i chłopaka.

Gość gość
A mnie zastanawia to głupie wyrażenie "wyjdz do ludzi" Co to do cholery oznaczy?? Mam wyjśc przed dom, do sklepu, iść na targ? I co mi to k***a da? A jak ktoś nie ma kompletnie gdzie wyjść i z kim?? To jak ma wyjśc do ludzi?? Łazić bez celu po ulicach?? Nie rozumiem

Gość gość
Dokładnie mądrze napisane:)

Gość Samotna bardzo
Witaj mam 21 lat mam znajomych tylko wtedy jak sie odezwe. Miałam duzo przyjaciół pozakladaly rodziny, inni zmienili miejsce zamieszkania i zaostala mi jedna jedyna przyjaciółka za ktora dalabym sie pokroic. Niestety do pewnego momentu bardzo sie na niej zawiodlam i od tamtego momentu nie wierze w przyjazn stracilysmy kontakt nie odzywamy sie od roku i tak wlasnie siedze sama czasem mam takiego dola. Chciałabym mieć kogoś tak zaufanego i przedewszystki pogaduchy kawka imprezka gdzies wyskoczyc ake niestety w ciagu roku moje zycie polega na pracy i domu.

Gość Ona 21
Hej dziewczyny wlasnie siedze i czytam różne tematy głownie samotnikow i ludzi bez przyjaciół, wiele jest takich osób ja tez juz tak nie moge siedzieć no musze coś robić. Ktos dodal ten temat i cisza wiele jest takich tematów gdzie za chwile sie urywaja i dalej to samo... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4123542&start=60 zobaczcie to jeden z ktorych przeczytalamm moze zrobmy i my cos w tym kierunku ja jestem chetna:) pozdrawiam i bede tu zagladac:)

Gość gość
ja również się chętnie przyłączę :) bardzo bym chciała mieć chociaż JEDNĄ koleżankę , normalną na której mogłabym zawsze polegać , spotkać się itp , jestem z okolic Warszawy :) pisałam z różnymi osobami poprzez e-mail , ale niestety po szybkim czasie urywały się kontakty ... czego bardzo nie rozumiem ktoś pisze , że szuka bratniej duszy a później milczy ... jeśli ktoś chciałby kontakt to podam :)

Gość gość
ja moge z Toba porozmawiac jesli chcesz :)

Gość gość
widzę dziewczyny że nie tylko ja mam ten problem :( kurczę wy to młode jeszcze jesteście ja już kobita po 30-tce i też zero przyjaciółek masakra :( nie mam z kim pogadac, zwierzyc się....niby mam mamę, męża ale z nimi czasem nie pogadam o pewnych rzeczach ehhh na taką samotnośc cierpię od długiego już czasu :( miałam kiedyś przyjaciółkę, kurczę miała ze mną jak złoto ale cóż olała mnie totalnie pewnego dnia, miała swój własny przepis na życie w którym niestety dla mnie zabrakło miejsca :(

Gość gość
up

Gość gość
Co oznaczu up?

Gość gość
do góry/w górę :) czyli wpisem tym podnosisz temat na wyższą pozycję na liście aby był bardziej widoczny :) oczywiście możesz wpisac cokolwiek aby temat się podbił :)