Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna czy z wyboru

jestem samotna :( nie mam przyjaciol

Polecane posty

Gość makarka
dziewczyno z pod wawy ile masz lat? ja rok temu wprowadzilam sie do wawy tez tutaj nikogo nie znam, a chetnie bym poznala zeby wyskoczyc na jakas kawke , imprezke

Gość makarka
Pani po 30stce skad jestes? Kurde moze porpstu posiedzmy tutaj jakis czas pogadajmy i wszyscy sie spotkajmy na kawe piwo co tam chcecie trzeba wyjsc z domu bo ja dostaje juz deprechy :P

Gość ta po 30-tce
matko i zaraz mi tu Pani :D no proszę cię, aż taka stara to ja jeszcze nie jestem :P ale fakt faktem też popadam juz w depreche z powodu braku damskiego towarzystwa :( żaaaaal normalnie, nie mam z kim poplotkowac o zwykłych babskich sprawach typu "a uzywałaś może ostatnio tego pudru ?" heh :classic_cool:

Gość makarka
mam to samo ja mam 27 lat, przepraszam za ta Pania :P a dlaczego nie masz takiej kolezanki? ja sie wyprowadzilam siedzie z corka w domu maz pracuje nie znam w warszawie prawie nikogo i jakos coraz ciezej chyba byloby mi poznac skad jestes?

Gość ta po 30-tce
hmmm jakoś tak wyszło, żem koleżankowo i przyjaciółkowo samotna...temat rzeka :) i najgorsze w necie jest to, że zawsze jak się z kimś zgadasz to się okazuje że zawsze dzieli was kilometrowa przepaść 😭 masakra.....ja około 100 km od Wawy więc to jeszcze nie koniec świata w sumie :)

Gość ta po 30-tce
tyle tych samotnych tutaj pisało i teraz je nagle gdzieś wszystkie wywiało ;) nie czuje że rymuje :P

Gość makarka
no wlasnie :P tak by mozna bylo skoczyc gdzies na kawke piwko:)

Gość ta po 30-tce
dla mnie to czysta woda, bądź słaba herbatka kochaniutka, wiesz zdrowie już nie te :D jakby nas tak się więcej mogło zebrać z tej Wawy i okolic to byłoby fajnie się spiknąć, powiem mężowi "słuchaj ja jadę na babskie nowe zapoznanie i już" :D tylko pewnie ciężko byłoby to wszystko zorganizować...chociaż dla chcącego nic trudnego wsiadam w autobus i mogę dojechać tylko co z innymi ?:) dziewczyny raz się żyję, w sumie co tracimy ? najwyżej parę złoty na bilet :)

Gość Ona 21
Ja zaglądam tu czesto ale no własnie ktos rozpocznie rozmowę i znika niestety:( tez juz mam dość siedzenia eh jeszcze w taką porę roku:/

Gość makarka
no jasne, moj maz tez mnie juz wyrzuca z chaty :P tylko te chetne i samotne gdzies uciekly :)

Gość ta po 30-tce
mnie też zawsze to wkurza, ktoś zaczyna rozmowę a potem znika heh to po co zaczynać jak się nie chce kontynuować ? ja czasem jak zacznę to nie mam umiaru i nie wiem kiedy skończyć gadać :P to pewnie wina tej babskiej samotności...heh popieprzone czasem to wszystko jest na maksa !

Gość makarka
a skad dokladnie jestes? ja musze teraz uciekac ale wroce jutro :)

Gość ta po 30-tce
to leć, uciekaj, ale wróć :)

Gość gość
ja tez jestem osoba samotna to znaczy mam rodzine ale tak pogadac szczerze to nie mam z kim Dobrze ze moge sobie popisac

Gość gość
Ja wiem po sobie ,ze jak jestem kilka dni w domu to nastoj kibski,ale jak wyjde w maisto nawet na zakupy czy na chwile do parku posiedziec na lawce czuje sie postokroc lepiej Macie kobitki jakies zwierzatka

Gość gość
dolacze sie do Was mieszkam okolo 100 km od Warszawy czuje sie samotna wiekszosc dnia spedzam w domu.

Gość BeatrixWawa
ja mam dziecie :) zwierzat brak dziewczyny wpadajcie do warszawy zrobimy imprezke chrzanic samotnosc trzeba pokonywac bariery ktore czynia nasze zycie smutnym

Gość Ja 21
Jesteś ie jeszcze dziewczynki? Ja tez mam 100 do wawki jestem z Radomia hmm tak tylko pisza a za chwilke znowu temat sie urwie:/

Gość gość
dzien dobry ja mieszkam tez na nizinie mazowieckiej nad Wisla wiekszosc czasu spedzam u domu , moj dzien to rano kawka wyslanie domownikow do zajec ogarniecie z grubsza chalupy.zajze troche w komputer,zakupy.obiad.kanapki na dzien nastepny i tak na okraglo spotykam sie raz na jakis czas z kolezanka .znamy sie szmat czasu rozmawiam z nia o wszystkim,nieraz przez telefon,..brakuje mi takich codziennych plotek o wszystkim i o niczym z checia bede zagladac tutaj Zycze milego dnia

Gość makarka
czesc, wrocilam, musialam wyjechac na dwa dni do wrocka :) co tam dziewczyny, temat sie nie urywa piszcie cos o sobie, acie dzieci mezow kota pasa? ile lat? skad jestescie? i dlaczego sie tak zasiedzialyscie w chacie? :P i co was wkurza ?

samotna.29 mam to samo :):) tzn odkad moja przyjaciólka z ktora znam sie 13 lat znalazła prace i nowych znajomych przestalam sie chyba liczyc dla niej ;) umawia sie ze mna a nastepiie jak jej pytam czy sie widzimy to mi nie odpisuje na sms i wgl. momo ze to ona mowila o spotkaniu..

Gość gość
Zagląda ktoś tu jeszcze? Kurczę mam taki sam problem i nie wiem co z tym zrobic naprawde mnie dopadla deprecha:( fajnie pomyslec o takim spotkaniu tylko szkoda ze juz was nie ma...

Gość gość
48172190 bardzo chętnie poznam jakieś nowe osoby ;)

Gość Olga3991
48172190 gg ;) chętnie poznam jakieś nowe osoby. Pisać ;)

Gość gość
prawdziwe przyjaciólki to są tylko w filmach lub ksiązkach a w życiu to raczej rzadko, a jesli już się pojawią to tylko do czasu...

Gość gość
zauważyłem ze jak sie nie ma kasy to i poznawanie ludzi ciezko wychodzi

Gość beti2900
skad jestes

Gość sebka23
Witam cóż świetnie rozumiem rozsterki osób tutaj piszących.jestem osoba bardzo wrażliwa i uczuciowa.inteligentna i empatyczna.z sporym poczuciem humoru..lubię innym pomagać lub choć ich rozsmieszac:-) niestety przez swój wygląd-jestem osoba brzydka-nie jestem akceptowany przez innych..traktowany jak piąte koło u wozu w najlepszym wypadku,lub jak osoba gorsza..jeśli są osoby które chcą mieć kogoś bliskiego.komu można się zwierzyc kto zawsze nas wysłucha.zapraszam do konwersacji..mój mail sebkas@onet.eu pozdrawiam

Gość gość
48127587 również zostawiam swoje gg:)

Gość gość
Hej jestem z Radomia, może też zostawię gg 1875622, buziaki :)