Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smilenois

brzydka cera na diecie

Polecane posty

Gość smilenois

Ludziska czy to normalne, że pogarsza sie cera na diecie? przed dietką miałam dosc ładną cere świeża bez wiekszych pryszczy, zdarzały sie ropne ale rzadko. Duze ropne zmiany sa teraz baardzo rzadko, ale cera poszarzała i mam wągier, kaszaków.. i ogólnie wyglada zle.. przeszłam na zdrową diete - z białych bułek razowy chlebek, warzywa, owoce i WODA. Biore falvit, tran. Bedac na zdrowej diecie powinnam miec piekna tak mi sie wydawalo cere a tu klops...

Gość niomups
widac cera przechodzi detox i sie oczyszcza organizm. 🖐️

Gość smilenois
ile to moze trwac ?

Gość a na co niby to
dokładnie na tej diecie przechodzisz detox i wszystkie syfy ukryte głębiej wychodzą na wierzch Wydaje mi sie, ze moze to trwac do kilku tygodni

Gość smilenois
na diecie jestem pół roku juz

Gość niomups
odstaw tran i obserwuj 🖐️

Gość smilenois
tran biore dopiero od kilku dni, a cera brzydka od 5?mies

Wroc na stary sposób odżywiania i sprawdz czy skóra zacznie się poprawiać. Jeżeli nie, to tylko zbieg okoliczności z dieta i powód jest inny jeżeli będzie jepszą, tzn. że powodem jest dieta. Zacznij przechodzić z jednej w druga bardzo powoli i sprawdz w którym momencie odbije się to na skórze. Może masz jakąś niewielka nietoolerancje pokarmowa?

Gość mklalalam
idz do kosmetyczki i nie jojcz

Gość Marika234
Jeśli chcesz poprawić wygląd swojej cery to może warto zmienić dietę na odpowiedniejszą?? Rewelacyjnie poprawi Twój wygląd cery i skóry dieta maślankowa szybko poprawi wygląd jednak nie można jej długo stosować... Ponadto warto udać się do dermatologa, na pewno pomoże i przepisze jakiś środek aby to wyleczyć... Tutaj masz info o diecie maślankowej: http://trening-fitness.pl/diety/dieta-maslankowa,1326