Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość centkowy problem

Do mam malych modnis- do czego takie legginsy?

Polecane posty

Gość centkowy problem

kurcze,mam problem,przyjechała moja siostra i przywiozła córce kilka ciuszków,m.in. legginy w panterke,hmm..corce sie podobaja (5 lat),ja nigdy jej w taki styl nie ubierałam i mam poroblem poniewaz nie wiem do czego ona ma je nosic?Przeciez nie ubiore jej cała w panterke?nie chce zeby wygladał jak stara malenka,ale widze ze córce przypady do gustu.widzialam kiedys na allegro dziewczynke w podobnych ale nie pamietam jaka miaa bluzke,kto mi pomoze???

Gość centkowy problem
up

Gość grzenia
Jak spodnie rzucające sie w oczy to bluzka w stonowanym kolorze: czarny, szary, brazowy, khaki, i przede wszyskim bez wzorów! Jednolita. Kolor moze byc nawet zywszy byle by bluzka była jednolita w miare.

Gość b.e.a.t.a
Z jakiego sklepu ta pierwsza tunika? Podoba mi sie.

Marka: Monnalisa. Tak jak i drugi zestaw. Nie wiem, gdzie mozna to w Polsce dostac. W przyszlym roku zapewne u Wojcika :P

Gość b.e.a.t.a
Dzieki:) Wloska firma, wlasnie wyszukalam w googgle. Ladne wzory maja, takie dziewczece.

Gość MEGAWA
też mam legginsy w panterke, szaro-bialą ale to jaki kolor jest ich, to nie gra roli. Zakładałam do nich dłuższą bluzę, jakąś koszulke na ramiączkach.. w kolorach jasnych przeważnie.. jak np. biały, ewentualnie czarny.

Gość centkowy problem
dzięki dziewczyny,znalazłam juz taki temat był wczesniej na kafe o kobiecie co tak duzo ubtranek wsytawiała po córce m.in. wójcika ,zary itp i tam dziewczynka do legginsów w panterke miała gładki czerwony sweterek,tez fajnie.W kazdym razie musze cos dokupic bo nic z tych rzeczy co ma corka nie pasuje,tzn letnie tak bo mam gładkie koszulki nexta np białą na ramićzkach ale na ta pore roku nie.