Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Różowa taliana

Gdzie ta blond suka LADY LOVE?

Polecane posty

Gość Różowa taliana

I co cizio twoi rodacy nie podołali polskiemu plebsowi, łyso ci suko jeszcze 2h temu krzyczałas 3:0:D

taaa? pisalam ze bedzie 2:1 :P cos ci sie popierdolilo w tej malej lepetynce a 2 godziny temu to mnie tu na bank nie bylo

Gość małtośka001
ojj lejdi taka z ciebie polka :P

Gość Różowa taliana
Wiedziałam że przypałętasz się, bublu. Wyruchał ja jakiś arab i od razu zapomniała brudaska skąd pochodzi

a kto powiedzial ze zapomialam? Polska zawsze bedzie moim krajem a ja zawsze bede czuc sie dumna polka ;) co nie znaczy ze jestem optymistycznie nastawiona do naszej polskiej druzyny ktora jest marnym przeciwnikiem dla innych druzyn

Gość UINAI
Dobra nie tłumacz się. Wypiepszaj na jakieś hiszpańskie forum albo loda robić twojemu sponsorowi

Gość ewfwefeffewfewfef
Lady Love jest wporzo!

Gość UINAI
Nie podlizujcie się tej materialistce bo ona na was w swojej dupie! Sorry* portugalskiej. Zresztą co ja cię przepraszam BLondynoo

oj chcialabym byc materialistka czasami ale mi nie wychodzi Co Ci sie biedaku stalo zes sie tak na mnie uwziol?

idz i ciesz sie zyciem moze los sie tez do Ciebie usmiechnie, ja jestem poprostu szczesciara dlatego Ci te gule tak skacza, ale to nie moja wina, widocznie sobie na to zasluzylam

Gość UINAI
Ja się na cb uwziełam? Chciałabyś. Biedak to ty, choć nie srry zapomniałam że złapałas ciapaka z kasa na dupe:P ja przynajmniej sama zapracowalam na wszystko co mam. Może nie jest tego za wiele ale zawsze coś, przynajmniej to z mojego własnego wysiłku, dupa to każda lepsza potrafi...

Gość Różowa taliana
Ja się na cb uwziełam? Chciałabyś. Biedak to ty, choć nie srry zapomniałam że złapałas ciapaka z kasa na dupe:P ja przynajmniej sama zapracowalam na wszystko co mam. Może nie jest tego za wiele ale zawsze coś, przynajmniej to z mojego własnego wysiłku, dupa to każda lepsza potrafi...

Gość UINAI
Ja ci niczego nie zazdroszczę bo dupy to każda głupia poleczka za granicą może dawać, czego ty jesteś najlepszym przykładem:D

Pomarańczko czy ty nie przesadzasz? Wiadomo, że każdy z nas miał nadzieję, że nie przegramy, że może nawet jakaś brameczka będzie ale większość spodziewała się przegranej dlatego nie powinnaś tak surowo oceniać LL bo tak nie tylko ona myślała, moji znajomi to obstawiali, że przynajmniej 2:0 będzie co i tak nie bedzie dla nas złym wynikiem ;)

Gość ewfwefeffewfewfef
A ja czekałam, kiedy się stadion posypie. U mnie w domu były nawet zakłady: -pierwsze spadną lampy -murawa się zwinie w rulonik I nic. To się ludzie nie dzieje na prawdę! :P

sluchaj no laska, nie obrazaj mnie bo gowno wiesz moj facet nie jest ciapakiem, nie wzielam go na swoj tylek - wiem ze chcialabys zeby tak bylo, a no i do bogatych nie nalezy, zyjemy jak miliony innych ludzi za normalna pensje, ktora mam nadzieje podwoji sie kiedy pojde do pracy Ty sobie zapracowalas, i dobrze, ja tez sobie na swoje zycie zapracuje, nie martw sie ;)

a dupa to pracuja prostytutki mi do takiej daleko oj daleko, dokleilas mi latki, szkoda tylko ze nie slusznie, ale chuuuuuj z tym, mysl co chcesz ;)

Gość Autorka....
To ten twój BOY cię jeszcze utrzymuje? Takiej to dobrze nic nie robi leży i pachnie no i obciąga bo nic innego nie umie:D jeszcze niedawno mnie od bidoczek wyzyała a sama dupa pracuje:O

obciagasz to moze Ty potrafisz, ja nawet jeszcze nie probowalam wiec ;) ucze sie, tak dla Twojej swiadomosci w kierunku weterynarii a teraz pocaluj mnie w moj zadek ;)

i jeszcze jedno, moze sie laskawie przelogujesz hee? jestem ciekawa z jaka falszywa morda mam doczynienia

Gość Autorka....
Dobrze lady wybacz moje oszczerstwa. Mówisz że studiujesz domyślam się że w portugali, w takim razie Gratuluje znajomości portugalskiego. Ja znam angielski, ale go łatwo się nauczyć..

Gość AaTo jaaaa
Nie mam czarnego nicku:P a ty aśka wypiepszaj się nie podlizuj ona i tak ma ci w dupie wielka dama z przerosniętym ego

Gość AaTo jaaaa
Asiu skoro ci się nie podoba temat to po kiego tu weszłaśr?

w dupie to ja mam takich ludzi jak Ty wredna pomaranczko ;) ok spadam, a Ty produkuj sie dalej, jezeli Cie do uszczesliwia ;)

Ja nawet nie znam dziewczyny,podejrzewam,ze możemy mieć rożne zdania na masę tematów,z tym,ze ona nie założy idiotycznego tematu,ze ktoś suka bo myśli inaczej niż ona. Taka mądra jesteś to się domyśl po co.

Gość ejjjj
Lady miałaś już nie wchodzić na kafe. pamiętam jak dziś jak pisałaś do misiowatej że więcej nie wejdziesz. jesteś niesłowna