Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysia, 21 :)

seks podczas okresu

Polecane posty

panowie jak to z Wami jest? normalna sprawa, obrzydzenie a może w drugą stronę raczej?

Gość fkjdkjs
Nie ma problemu można bzykać ale tylko bzykać bez minety bo wampirem nie jestem. Po za tym moja partnerka ma super mocne orgazmy.

Gość zyeb2
To obrzydzenie

mogę liczyć na jakieś jeszcze opinie?

Gość marcelllo
Wszystko zależy od partnerów, ponadto są ponoć jakieś niewielkie przeciwwskazania medyczne (bodajże podwyższone ryzyko infekcji). Jeżeli obojgu to nie przeszkadza, to w przypadku, gdy kobieta ma w miarę regularne cykle powyżej 24 dni, jest to czas kiedy można poużywać bez zabezpieczeń. Ponadto sex świetnie przeciwdziała na bóle menstruacyjne. Znam nawet przypadek leczenia tych bóli przez miłośnika okresowej minetki, ale jak dla mnie to już lekkie przegięcie ...

nie ma najmniejszego problemu. Zależy tylko od partnerki. Najczęściej wstydzicie się krwi albo plam na pościeli. Przecież to nic nienormalnego. Wymyślono prześcieradła z vinylu, przeważnie służą do zabaw z oliwką ale przy okresie też pomogą. Mam takie i sądzę,że to dobry zakup. Czytając różne tematy zastanawiam się czy tylko ja jestem tak tolerancyjny. Nie widzę żadnych przeszkód w eksperymentach. Do tanga trzeba dwojga więc wystarczy rozmowa albo znaleźć kolesia takiego jak ja i po problemie

myślę też, że nam facetom podoba się to bo krew może kojarzyć się z rozdziewiczaniem kobiety. Lecz jak to jest to z psychologiem trzeba to wyjaśnić

tak trzeba być tolerancyjnym mnie osobiscie nie przeszkadza lecz partnerce już tak jakieś zachamowanie psichiczne ma ale to fakt jest wiele kobiet które w czasie okresu mają wieksze libido i sex jest o wiele przyjemniejszy

Gość Eeerrr...
Ja osobiscie nie mam tego typu zahamowan, moj partner tez nie, ale zawsze podczas tych dni "seksimy sie" pod prysznicem lub w wannie.

Pod prysznicem to rozumiem ale w wannie? Nie próbowałem ale czy czasem nie robi się za nad to czerwono?

Gość byle coooo
można w prezerwatywie przynajmniej nie trzeba fujarki szorować

Gość ndksjhsag
W wannie jest niewskazane. Ciepła woda może spowodować krwotok podczas okresu pozatym jest to niehigeniczne. A prysznic spoko. Mój facet nie ma nic przeciwko jednak ja mam czasami blokadę (zwłaszcza w 2 dniu).

Gość Eeerrr...
Badylu, moze zrobic sie czerwono, ale tez nie musi, zalezy od dnia i "natezenia" okresu. Wiesz nie kazda kobieta "tryska" krwia w te dni. A wanna duza i z bajerami, tak, ze jak odkrecisz wode to wlasciwie oblewa cala wanne...

ten tekst mnie przekonał. Tylko teraz muszę znaleźć taką dużą wannę i odpowiednie towarzystwo.haha

Gość Eeerrr...
W wannie jest niewskazane haha Nie ma zadnych "wskazan" jesli chodzi o uprawianie seksu podczas okresu. Jak juz ktos wyzej powiedzial zalezy co kto lubi. A ciepla woda powodujaca krwotok to jakis zabobon! Moze goraca, choc tez nie wydaje mi sie. No i oczywiscie nie mialam na mysli wypelnienia wanny woda i "sekrzenia sie" wsrod skrzepow! Ludzie, troche wyobrazni...

Gość Eeerrr...
Mala wanna tez ujdzie:)

Gość rzzbzz bzz
w wannie podczas okreu? wole juz widziec plamy na poscieli niz...brunatna wode.... minetka z tamponem? czemu nie....

Gość członekwwzwodzie
Dobry koń i po błocie pociągnie :)

Gość halszka 23
raczej nie chyba że facet lubi kurokiem we krwi penetrowac

Gość acordeon
to też mówię wolę już w okres niż w jaskinie wedla

Gość acordeon
nie przepadam za analem

Gość acordeon
próbowałem kilka razy ale zawsze mnie po wszystkim bolał odbyt przez 2-3 dni

Gość sposob na anal
sprawdzony i polecam: na jakas godzinke przed posmarowac odbyt i okolice mascia typu Ketonal albo inna na bol miesni i stawow. Efekt i satysfakcja gwarantowana :)