beatalew 0 Napisano Marzec 1, 2012 witam mirene mialam zalozona ponad 3 tyg, ale od kilku dni niepokoil mnie nie ladny zapach z okolicz kroczu. Umowilam sie z lekarzem. Pierwsze co po sprawdzenu miremy, powiedzial mi ze musze ja usunac, poniewaz moj organizm ja wypych. Strasznie sie obnizyla i nie mogl jej przesunac. Wyjecie trwalo kilka sekunt i nie bolalo. Nie mam mireny juz 3 dzien a caly cza plamie i czy to normalne i strasznie boli mnie kregoslup. Prszee o rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bywalec1 uni 0 Napisano Marzec 1, 2012 Działanie wkładki domacicznej polega m.in. na wywołaniu przewlekłego stanu zapalnego endometrium o charakterzeniebakteryjnym. Powoduje on że macica ktora nie jest organem przystosowanym do przechowywania w nim ciał obcych stara się go wydalić ale ze wzgledu na kształt irozmiary wkładki nie może tego zrobić. U niektorych kobiet moze to dawać taki efekt jak u Ciebie. Skoro prosisz o radę to doradzę ci: 1. Nie stosować więcej wkładek - widać Twój organizm ich nie toleruje 2. Sprawdzić u lekarza stan narządu rodnego bo być może wkładka nie jest jedyną przyczyną Twoich dolegliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach