Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bluelly

Nietrzymanie moczu podczas stosunku

Polecane posty

Gość Bluelly

Mam pewien wstydliwy problem, mianowicie podczas sexu puszcza mi pecherz. Od kilku miesiecy mam ogolne problemy z pecherzem ktore lecze antybiotykami - bezskutecznie a jakis czas temu zaczelo to wystepowac podczas sexu. Mimo tego ze niewiele pije i przed stosunkiem ide do toalety to i tak podczas np. godzinnego maratonu lozkowego pecherz puszcza mi co kilka min i wydaje sie jakby tego bylo z pol szklanki. Mam wrazenie ze dzieje sie tak przy osiaganiu orgazmu, wystarczy ze moj partner podotyka palcami/penisem wnetrza pochwy, czuje parcie na pecherz i bach! :< Inaczej jest gdy to ja jestem na nim i kieruje wszystkim ale wtedy nie przezywam orgazmu niestety. Wiecie moge co z tym zrobic (jakies leki, pozycje, domowe sposoby)? Do dobrego ginekologa szybko sie nie dostane a swojego mezczyzny odtracac nie chce.

Może to nie jest kwestia nietrzymania moczu. Jest też inna ewentualność - być może w ten "mokry" sposób przeżywasz orgazm. Swego czasu był świetny program (bodajże amerykański) prowadzony przez wyjątkowo niepruderyjną, rewelacyjną starszą babkę :) W jednym z odcinków poruszyła właśnie tę kwestię - nieduży procent kobiet ma taki "mokry" efekt uboczny orgazmu. Tego się nie leczy, trzeba tylko jakoś łóżko zabezpieczyć i tyle. Jeżeli jednak masz pewność, że jest to mocz (np.poznajesz po zapachu) to zgłoś się jak najszybciej do lekarza (choć nie wiem czy gin tu cokolwiek pomoże) - raczej jakiś urolog.

Gość Bluelly
Tylko ze wiesz, malo ktoremu facetowi to odpowiada a "stalowych" gaci wiecznie nosic nie bede. Dzis rano badalam to cos pod katem zapachu i koloru. Moczem nie pachnie, zupelnie bezbarwne. Ale to wydobywa sie z cewki moczowej! :

Gość ale macie schizy nie ma co
to tzw kobiecy wytrysk wielu facetów takie coś kręci a ty się martwisz

Gość Bluelly
Nie ma czegos takiego jak kobiecy wytrysk a skoro mi sie to zaczelo po jakims czasie od problemow z pecherzem to nie znaczy ze sie np tego jakims cudem nauczylam.

Gość dddfffffdd
Może to efekt zapalenia pęcherza ? Osłabiły Ci się mięśnie i już będziesz miała z tym problem. Oby nie było gorzej.

Gość Bluelly
Mozliwe, licze na to ze tym razem lekarz da skierowanie na jakies badania.