Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dudusia26

Duzy problem z prezerwatywa

Polecane posty

Nie pekaja nam.. pekla nam tylko dlatego ze byla ta kropla spermy w niej.. a on zamiast ja zmienic to kochalsimy sie dalej... najwiekszy blad po raz pierwszy nam sie cos takiego zdarzylo.. ;( bylabym spokojniejsza..gdybbym wiedziala ze te prezerwatywy maja plemnikobujczy srodek bo te plemniki byly troche w tej prezerwatywie..ale jak nie maja.. ..my jakos nie mamy zaufania do unimila... ;(

Gość sandra buldog
"pekla nam tylko dlatego ze byla ta kropla spermy w niej.. a on zamiast ja zmienic to kochalsimy sie dalej..." facepalm :o

Gość sandra buldog
teraz już wiem na bank że Twój facet nie potrafi zakładać gumek

tak mi ktos powiedzial.. bedziemy bardziej uwazac..ale narazie mam wiekszy problem ;(( bo nie dam rady skupic sie na pracy ani na niczym ciagle tylko sie boje...;/

Przecież to musiało być w zbiorniczku i nie miała prawa przez to pękać. No chyba że krzywo założyl i zbiornik był ch wie gdzie :D

Gość sandra buldog
26 to Twój wiek? każ chłopakowi przeczytać instrukcje zanim następnym razem ŹLE założy prezerwatywe

Gość nie nie nie znajoma
nam gumka zsuneła się raz gdy doszedł, wyciągnął jednak gumka została we mnie, ze 3 razy nam pękła, kochamy się czasem bez gumki jednak nie jestem w ciąży, właśnie mam okres ;)

gumka byla dobrze zalozona.... widzialam dobrze zawsze tego pilnuje... no tak to Ci zazdroszcze... bo ja niestety wtedy mialam dni plodne w tamtym tygodniu . ;( bo okres mialam 11 lutego...

Gość skadciludziesiebiora
Twoj facet nie umie zakladac gumki, to pewne... Przeczytajcie nastepnym razem instrukcje lub zastanowcie sie nad innym sposobem zabezpieczenia... W ciazy raczej nie jestes bo plemniki napewno mocno oslably nim pekla prezerwatywa, wiec szanse nikle.

Gość skadciludziesiebiora
Co z tego, ze mialas plodne, to jeszcze nie oznacza, ze kazda kropla spermy to stuprocentowa ciaza... Ja sie kochalam z mezem w nieplodne i zaszlam w ciaze... To niestety nie jest takie oczywiste... Jak dawno to bylo? Moze zrob test lub bete jeali minelo wystarczajaco duzo czasu

to bylo w tamten czwartek... mialam 13 dzien cyklu. srednio okres mam co 29 dni.... sperme mam nadal taka gesta jak podczas owulacji.. i ciagle wydaje mi sie ze mnie boli brzuch... wiem ze to ze zdenerwowania.. ale od tego czasu nie potrafie normalnie zyc .. bardzo sie boje.. mam dopiero 20 lat i nie chce byc jeszcze mamą..

Gość sandra buldog
"pekla nam tylko dlatego ze byla ta kropla spermy w niej" słuchaj, nie chcę być uszczypliwa, ale jeżeli ktoś twierdzi to, co jest powyżej zacytowane, to wzbudzają się we mnie wątpliwości czy taka osoba wie, jak powinna być dobrze założona prezerwatywa. Dopilnowanie tego przez Ciebie jest niewiele warte, bo z tego, co widzę, to Ty nie znasz zasady jej działania, dziewczyno :o poza tym pisałaś, że unimila każda Wam pękała, teraz ta durexa też - nie uwierzę, że 100% przypadków tych pęknięć to wina prezerwatywy! Jakiś odsetek może być, ale reszta to MUSI być wina nieumiejętnoego posługiwania się nią. Mam nadzieję, że dostaniesz ten okres Kochana. I nie denerwuj się ciążą, bo nerwami też sobie możesz opóźnić miesiączkę. Nie napisałaś - 26 to Twój wiek?

Gość sandra buldog
"sperme mam nadal taka gesta jak podczas owulacji." Jaką spermę, chyba śluz? :o 20 lat? no to na tyle duża z Ciebie dziewczyna że powinnaś znać się trochę na antykoncepcji - tymczasem obawiam się że powinnaś zweryfikować swoją wiedzę odnośnie swojej anatomii..

juz plete glupoty z nerowo ;( bardzo sie boje i to dlatego.. dzis zrobilo mi sie az slabo w pracy z nerwow. ;( Wszystkie objawy swiadcza o jednym.. ;( a tak bardzo tego nie chce..

Gość miszel fajfer
Dziewczyno masz 20 lat a mentalność 10-latki. Absolutnie nie dojrzałaś do uprawiania seksu, nie wiesz nic na temat anatomii, seksu ani antykoncepcji. Pierwszym objawem ciąży jest zatrzymanie miesiączki. Wszleki mdłości pojawiają się dopiero ok. 6-7 tygodnia, więc nie wkręcaj sobie. I powstrzymaj się od bzykania do czasu utrwalenia wiedzy. Wybacz protekcjonalne traktowanie, ale zachowujesz się jak góvniara, która próbuje udawać dorosłą, a potem wielki płacz, "bo ja nie wiedziałam"

Dziekuje za te mile i pomocne komentarze ale i rowniez dziekuje tym "zyczliwym" Nasczescie okazalo sie to falszywym alarmem .. I nie zostaniemy rodzicami. Pozdrawiam..

Gość lkjasdfaas
ooo kurwa:O jakże gratuluję