Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bon appetit eee

Mikołaj Krawczyk z Pierwszej Miłości zostawił Anetę Zając dla Włodarczyk !

Polecane posty

jaka ona tam sliczna moze w miare ladna byla te 10 lat temu no moze 8 a teraz babochlop sie z niej robi zapewne ze zwisajacymi cycami i rozstepami na brzuchu

Gość naprawde nie wiem nic...
zawsze w takich sytuacjach obwinialam najpier faceta, ale nie wiem, dlaczego teraz po prostu nie mogę zniesc tej wlodarczykowej, uwazam, ze jest zadufana w sobie i bardzo, ale to bardzo interesowna moze mialabym ja dalej za wrażliwą dziewczynę gdybym nie miała z nią kiedyś styczności:O jak i jedna moja znajoma :O

Hehe poczytajcie sobie artykuł na głównej stronie kafeterii pt. "jak ukraść męża" :D skoro tak najeżdzacie na Włodarczyk :)

Gość tgghuij
naprawde nie wiem nic- a jaka mialas z nia stycznosc?

Gość naprawde nie wiem nic...
hm... dawno temu mialam "przyjemność" bycia świadkiem jej "obslugiwania" przez pewną osobę, aż sama chciałam coś powiedzieć na temat sposobu jej "bycia", zachowywania się jakby była gwiazdą na miar e Madonny :O no niewazne jedna znajoma miaala okazje byc z nia na imprezie, po wszystkim stwierdzenie"pojebana" a jeszcze inna przeprowadzala z niapare lat temu jakas rozmowe telefoniczna i podobno porażka :O jest bardzo wyniosła, mtraktuje ludzi z góry, z kolei przy swoich "znajomych po fachu" ma kompleksy

Gość lustereczko powiedz przecie
co za wywłoka z tej włodarczyk jesli prawda jest to o czym pisza to od dawna ze soba sypiają i tylko czekali na mozliwosc zakonczenia związku Agnieszki, bo Mikołaj o Anetę to chyba nie bardzo się troszczył ciekawe czy się upiecze im takie zachowanie, a Włodarczykowej już po raz 2 !

he he a co ma Włodarczyk do tego, że Krawczyk nie kocha Zając, ale wy jesteście puste. To chyba traka asekuracja w razie gdy was facet zdradzi, co? Żeby wszystko zwalić na "wywłokę" ha ah.

Gość a co tej anecie zając się dzie
je. Ma pieniądze za serial, alimenty od Krawczyka dostanie na dzieci, co jej się kurwa dzieje? Lepiej pomyślcie o naprawde skrzywdzonej kobiecie która jest bez pracy, bez niczyjego wsparcia a facet ją zostawie bez pieniędzy?

popierdolony leszcz ten aktorzyna sitkomowy mydlany. chujek nie mógł poruchać tego zająca i tyle trza było mu od razu aż dwa dzieci machnąć? frajer nieodpowiedzialny jebany krzywdzi dzieci pozbawiając je normalnej rodziny. olać bojkotować takiego łajze i tyle. niech do kopalenki ten aktorzyna tyrać na alimenty zjedzie lajza z Katowic. to nie jest Ślązak. Ślązacy tacy nie są

No właśnie ma alimenty, dobrą pracę a jest milion kobiet opuszczonych przez męża (on nawet nie był jej mężem zresztą) i co nad nimi też się tak litujecie?

pewnie niejednokrotnie tę gwiazdę seriali zaproszą do programu w stylu dzień doibry czy dobranoc by nam opowiadał jak żyć i płodzić bliżniaki..,.

Gość offerma997.
podobno to w ogole gej i mial romans z shemale Monica Mcperscon :D

nie kocha jej? To po jaka cholere byl z nia w zwiazku 7 lat, po jaka cholere wspolne dzieci? ja nie bronie Krawczyka, a w zyciu, no ale Wlodarczyk zrobila to kolezance! razem pracowaly, bywaly na bankietach, galach itd...dla niej to powinien byc znak stop! Wlodarczyk tez nie kocha, podoba mu sie i ją rucha, ot co!

że rucha i ma na rozkładzie gwiazdy to mu się chwalin ale ze przy tym dzieci robi i je opuszcza oraz kotnego zająca w potrzebie to frajerzyna

Gość szczrze mówiąc
zastanawiam się jak się czuje teraz Aneta Zając i jak potoczą się losy serialu czy zrezygnuje :(

Gość szczrze mówiąc
sama przezylam odejscie mężczyzny do innej kobiety, dochodzilam do siebie bardzo dlugo, bo kilka lat :( mowie tutaj o obojętnosci, bo wiaDOMO musialam jakos funkcjonowac, ale przez pierwsze mieiace mozna powiedziec nie bylam w stanie nic zrobic, lezalam w łózku jak martwa :O:( ciekawe jak ona sie trzyma, jakos musi bo ma dzieci, ale co czuje

Gość honoratkaa
mnie się wydaje, że Krawczyk jest z nią dla lansu... dla mnie facet ma mega ciśnienie na promocję i "bywanie". Ale może się zdziwić, bo Agnieszka nie jest już w pierwszej lidze polskiego showbiznesu. W drugiej zresztą też nie :P

Gość zakladam konto
a kiedyś byla w pierwszej lidze? ja nie mogę zdzierżyć, że kiedyś miałam ją za taką delikatną i wrażliwą, a to chyba zwykła suka jest honoratkaa> tak masz na imie? to tak jak ja :)

mam to w dupie;) kto z kim jak i kiedy:) ale jak juz na ten temat to mi to wisi, nie lubie ani jednej ani drugiej ten caly mikolaj jakis oszolom sam nie wie czego chce. debil jeden. wlodarczykowa, wyglada jak kon jakis jest taka nie mila z mordy ze zal patrzec taka paniusie zgrywa, co to nie ona, zajac to znowu chodzacy ideal, az mdli. rzygam jak na nia patrze, pierdolnieta zakonnica i tyle. jakbym byla nim ani jednej ani drugiej bym nie chciala. jedna gorsza od drugiej;]

Gość honoratkaa
niestety nie mam tak na imię :( ale bardzo mi się podoba i jak mi się kiedyś córka przytrafi to będzie Honoratka :)