Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blind ,

jak szukaliście pracy ?

Polecane posty

Gość blind ,

wysyłaliście CV tylko przez internet ? czy lepiej chodzić osobiście ? już kurde nie mogę, szukam pracy od miesiąca i nic :O załamać się można...

Gość kjhnuih
ja jestem taka sierota, ze szukam od 8 miesiecy :D

Gość blind ,
ale w sumie nie ma sie co dziwić mam tylko wykształcenie średnie z maturą i doświadczenie tylko jako hostessa więc o czym mowie :O

Gość blind ,
tak długo ? o kurde :O ale masz jakieś wygórowane wymagania czy nikt nie oddzwania ?

Gość wefwefew
szukam właśnie kobiet do zbiorów pieczarek w niemczech, 9 euro /h :classic_cool:

Gość blind ,
zdecydowanie wolę prace w kraju 🖐️

Gość kjhnuih
nie, ale mam wyższe i bez doświadczenia jestem bo dziennie studiowałam ( dla troli, nie pedagogike, czy socjologie ) dużych wymagań nie mam, ale np. do sklepu mnie nie chcą bo wolą po handlówce ipt itd

Gość wefwefew
oraz darmowy seks ze mną :classic_cool:

Gość blind ,
ja też studiowałam ale przerwałam po pierwszym semestrze bo zdałam sobie sprawę ze ten kierunek nie jest raczej dla mnie i teraz chcę znaleźć jakąś pracę żeby przezimować do października ale póki co dupa :O a jakie studia skończyłaś ?

Gość wefwefew
technologie procesow chemicznych a co chcesz studiować ?

Gość weroleka
ja pracy szukam od 3 miesiecy. wyslalam juz milion cv i listow motywacyjnych, bylam na paru rozmowach i tyle ... jestem zalamana :( mam dola. w akcie deperacji chyba zglosze sie do telemarketingu, chociaz wogole mnie to nie interesuje ;/ mysle takze by aplikowac do prac fizycznych.

Gość blind ,
ja poprzednio studiowałam biotechnologię, więc kierunek trochę podobny do twojego :P teraz myślę o ekonomii albo finansach i rachunkowości niby takie oklepane ale mam 4 znajomych po tych studiach ( skończyli w zeszłym roku) i pracę znaleźli od tak :O

Gość blind ,
ja też już zaczynam myśleć o telemarketingu... :P ja sobie chyba w końcu wyrobię książeczkę sanepidu i może mnie gdzieś przyjmą jako kelnerkę albo chociaż na zmywak :P