Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marina901

CZy test ciazowy moze sie mylić????

Polecane posty

Gość marina901

Witam kochane kobitki,mam problem polegajacy na tym ze spóznia mi sie okres prawie 1,5 tygodnia robiłam juz test ale niestety była tylko jedna krecha....a ja cały czas odczuwam przykre dolegliwosci. Czy któras z was była w podobnej sytuacji????

Gość moze powtórz test
albo zrób badaie krwi beta hcg. Jesli dalej okres sie bedzie spózniac a testy negatywne to idz do ginekologa. Mogą to byc jakies zaburzenia hormonalne, stres itp

A robiłas tylko jeden? na nich pisze że w razie niepewności test powtórzyć. Jak drugi wyjdzie negatywny to nie jesteś w ciąży.

Gość Kaska300
Ja robilam test ciazowy 15 dni po stosunku i byl negatywmy,a 17 dni po wyszly 2 kreski.zrob moze jeszcze jeden,polecam quick vue lub zrob bete

Gość fsddsfsdf
Kiedy doszło do stosunku ? Jak przebiegała sytuacja? Czy zabezpieczaliscie sie ? Teraz info: Stres może powodować takie zmiany w cyklu menstruacyjnym jak wiele innych czynników jak , infekcja , czy też przebyta choroba leczona antybiotykami ;) ... itp :)

Gość kolezanka w ciąży
pewnie, że może - mi wyszedł dopiero 3 test. Dodam, że testy owulacyjne też wyszły mi wtedy ujemne, choć na bank owulacja była bo byłam monitorowana. Zrób jeszcze jeden a najlepiej beta-HCG

Gość Ewuś;
Dzień dobry wszystkim :) mam nadzieję że mi pomożecie. Mam taką sprawę: wczoraj kupiłam test (jakiś Babycheck) i zrobiłam go dzisiaj rano z porannego moczu. Na ulotce było napisane że wynik należy odczytać po 5-10 minutach. Po 5 minutach nie było nic widać, a po 9-10 minutach pojawiła się bardzo bledziutka druga kreska. Jest dużo jaśniejsza od tej kontrolnej. Myślicie że po takim czasie można uznać wynik za wiarygodny?? Dzisiaj mam 42 dc. @ spóźnia mi się 9 dzień. Nie sądzicie że ta kreska powinna być już ciemniejsza?? A ona wyszła taka blada i to z porannego moczu... A wygląda mniej więcej tak: http://www.peeonastick.com/hpt/frer.html - ten test na samej górze po prawej. Dodam jeszcze że cykle miałam zwykle 28-32 dniowe. A z innych objawów to troche bolą mnie piersi ale tylko przy dotyku, no i troszkę brzuch pobolewa. Proszę doradźcie coś. Z góry dziekuje .

Gość iwonellesa22
Też tak miałam, co lepiej ta kreska, co jej prawie nie było zniknęła po paru godzinach :) w kolejnych testach była coraz mocniejsza, wyjątkowo pozytywna była po chyba 2 tygodniach. Teraz jestem w 24 t.c. :)

Gość aann//
Ja słyszałam ze jesli druga kreska wychodzi blada to oznacza ze jest to bardzo wczesna ciąza. Moze powtórz tes jakiejs innej firmy

Gość kaska300
nawet jasna kreska na tescie oznacza ciaze :) tez tak mialam. Dla pewnosci powtoz test innej firmy

Gość olieaaa
oczywiście może się mylić w razie wątpliwości powtórz test ja robiłam pre-test czy jakoś tak i nigdy mnie nie zmylił

Gość fghjkl;
gratuluję ewuś jesteś w ciąży