Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jam oto tu

Ślub na Jasnej Górze :)

Polecane posty

Gość jam oto tu
tyddddddddddddd - widze że jesteś bardzo nieszczęśliwa w zyciu, ba, tak mają osoby które nie mają w życiu większych wartości, wspólczuje

Gość meg white
Jak na tak mocno wierzącą osobę, masz nieciekawy stosunek do innych ludzi... Ale to chyba norma wsród polskich katoli.

Gość jam oto tu
nikogo nie obraziłam a jedynie dałam odpowiedź na takim poziomie na jakim sama ją uzyskałam.

Gość Czy ktoś już wie
No...Może by się przeor dał przekonać gdybyś to dziewictwo straciła na pielgrzymce...W namiocie, już w Częstochowie...

Gość tyddddddddddddd
14:17 [zgłoś do usunięcia] jam oto tu bo te miejsce jest dla mnie wyjątkowe, chodze na pielgrzymki i dlatego chce tam wziąść slub 14:18 [zgłoś do usunięcia] jam oto tu tyddddddddddddd - widze że jesteś bardzo nieszczęśliwa w zyciu, ba, tak mają osoby które nie mają w życiu większych wartości, wspólczuje wziąć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szczescie to odnalezienie własciwej drogi kochana a nie slub - wiocha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jam oto tu
wiecie co jesteście okropni, nikt nie każe wam postepować tak jak ja, nie narzucam wam swojego zdania ani decyzji, to moja sprawa, chciałam tylko się dowiedzieć czy ktoś brał ślub na JG

Gość tyddddddddddddd
w jakim celu chodzisz na pielgrzymki ? tam tez sie tak obrazasz i połowie drogi wracasz do domu ? nadal nie odpowiedziałs na moje pytanie a skoro jestes taka swieta to odp nie bedzie dla ciebie problemem

Gość jam oto tu
a widze ze tym wątkiem wywołałam lawine chamstwa i szyderstwa, tyddddddddddddd - tobie juz podziękujęmy

Gość tyddddddddddddd
gdzie w Pismie sw napisane jest by modlic sie do Maryi ?

Gość jam oto tu
tyddddddddddddd - nie jeste dla mnie kompanem do romowy, przykro mi

Gość tyddddddddddddd
podziekujesz jak wytłumacze ci sedno twojego problemu :)

Gość domirina
Łazisz na pielgrzymki, ślub przed cudownym obrazem ale założę się o wszystko, że dajesz doopska przed ślubem aż trzeszczy :D Hipokryzja katoli :D

Gość jam oto tu
to moja sprawa

Gość tyddddddddddddd
domirina --> pod publike wiele rzeczy ludzie robia :( szkoda ze na proste pytanie biedaczka nie odpowie

Gość tyddddddddddddd
i tak własnie autorko odpowiedzials sama sobie -- seks przed slubem ale ślub ........... cacy w najjasniejszym niby miejscu -- kogo chcesz oszukac ? Boga ? nas mozesz oszukac ale nie Boga !!!!!!!!!!!!!!1

Gość jam oto tu
ja pierdole jacy wy jesteście pojebani!!!!! czy ja bym brała w swoim kościele parafialnym czy na JG to co to za różnica!!! i tu i tu jest ten sam BÓG!!!!!! poprostu kocham to miejsce dlatego chce tam wziąść slub!!!!!

Gość domirina
WZIĄĆ a nie wziąść analfabetko! :D Poza tym nie oburzaj się tak, nie znoszę taki zyebów, które zgrywają rozmodlone dziewice przed resztą świata a w domu narzeczony je posuwa aż furczy :D :D Przypomnij sobie przed tym cudownym obrazem jak wypinałaś doopsko w twarz swojemu Bogu :D

Gość jam oto tu
nadal jestem dziewicą analną !!!!!!!

Gość jam oto tu
bo chcial mi wlozyc do anuska ale mam ciasnego i nie wsadzil

Gość tyddddddddddddd
01.03.2012] 14:32 [zgłoś do usunięcia] jam oto tu ja pie**ole jacy wy jesteście poj**ani!!!!! czy ja bym brała w swoim kościele parafialnym czy na JG to co to za różnica!!! i tu i tu jest ten sam BÓG!!!!!! poprostu kocham to miejsce dlatego chce tam wziąść slub!!!!! szkoda , że poprostu Boga nie kochasz i Go oszukujesz myslisz ze pobłogosławi Twój zwiazek jesli go kłamiesz i szydzisz z niego

Gość jam oto tu
kurwa, czy nie rozumiecie w czym problem??? kocham Boga i Maryje zawsze dziewice, żałuje za swoje grzechy i chce sie pobrać w miejscu gdzie będzie ślicznie i wyjątkowo, a rodzina powie "uuu jasna góra, nono" a nie jakaś tam wsiowa kapliczka dla bidaków :O

Gość cudownie
a kto mówi ze każą nam sie modlic do MARYJI?MARYJA JEST naszym posrednikiem ,łącznikiem ze swoim synem.czy to jest tak trudno zrozumiec?czemu nastaly czasy takiej nagonki na kosciól?jak za czasow prl?skąd sie to wzielo?komu na tym zalezy?na pewno twój slub bedzie super.inni ci zazdroszcza,bo zyja w wolnych związkach.tak zawnych.nikt z nimi sie nie chce zenic,to taki najazd.

Gość jam oto tu
spierdalaj podszywie

Gość jam oto tu
cudownie - dziękuję, przywracasz wiarę w ludzi :)

Gość jam oto tu
przecież seks przed ślubem to nie grzech, no może trochę, ale nie będę kupować kota w worku, czaicie?

Gość jam oto tu
spadaj podszywie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jam oto tu
kurwa, mam dosć tych podszywaczy, wszyscy tacy niby święci, a każdy katolik czy nie, musi sobie od czasu do czasu poruchać

Gość tyddddddddddddd
14:38 [zgłoś do usunięcia] cudownie to skoro tak sie naprodukowałas to pokaz mi gdzie jest to napisane w Pismie sw ? polecam Pismo sw online

papa, podszywacze :) teraz możecie mi naskoczyc popierdolency! wezmę ślub na JG bo tak, bo ładna architektura, święty obrazek Bozi i takie małzeństwo będzie lepsze po tak cudwonym ślubie :) no i rodzinie zaimponujemy :)

Gość tyddddddddddddd
bez komentarza ha ha ha ha