Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jam oto tu

Ślub na Jasnej Górze :)

Polecane posty

Gość jam oto tu.
brawo, brawo... osiągnęłaś szczyt swojej inteligencji, bawcie sie dobrze szczury, CUDOWNIE teraz na Ciebie chcą się uwziąść nie warto.... szkoda czasu na to "coś" bo nawet nie "ktoś"

spierdalaj podszywie, myślisz że ludzie są tak głupi że nie zobaczą kropki na końcu nicka i pomaranczowej czcionki? buehehe

Gość tyddddddddddddd
Maryje zawsze dziewice- pisze autorka Maria a nie Maryja ( Ma- ryja ) nie moze byc wiecznie dziewicą bo urodziła kilkoro dzieci po Jezusie

hahaha jakich dzieci popaprańcu? ja będę mówić Maryja bo tak brzmi święciej, Maria to może być jak Maria Czubaszek, a Maryja to nasza święta bozia.

Gość jam oto tu.
udław sie własnym jadem, masz go naprawde sporo

Gość tyddddddddddddd
14:47 [zgłoś do usunięcia] jam oto tu hahaha jakich dzieci popaprańcu? ja będę mówić Maryja bo tak brzmi święciej, Maria to może być jak Maria Czubaszek, a Maryja to nasza święta bozia. dobry jestes :)

hm, chyba nie jesteś katolikiem podszywaczu, bo katolik nie życzy źle bliźniemu! :D

Gość jam oto tu.
marnujesz tylko tlen i pozostawiasz po sobie nikomu niepotrzebny ślad w internecie, ide stąd, banda żmij

Gość tyddddddddddddd
01.03.2012] 14:50 [zgłoś do usunięcia] jam oto tu. marnujesz tylko tlen i pozostawiasz po sobie nikomu niepotrzebny ślad w internecie, ide stąd, banda żmij zamknij za soba drzwi by przeciagu nie było :classic_cool:

Gość tragedia Z TYM ZAIMPONOWANIEM
rodzinie, załosna jesteś i tyle w temacie

Gość Czy ktoś już wie
A co z tą cnotą twą...Jest, czy nie jej ma??

Gość ImJustAGirl
Miałam okazję być niedawno na takim ślubie. Nie jestem osobą religijną, jednak wydarzenie to było wręcz mistyczne. Odbywało się przed wspomnianym obrazem. Barierkami była wydzielona część dla bliskich, natomiast dookoła na kolanach przez całą ceremonię krążyli ludzie. Wyobraź sobie- siedzisz, a obok za barierką starszy człowiek odstawia laskę, pada na kolana i ze łzami w oczach modli się. Schorowany a jednak wykorzystuje resztki sił i ze łzami w oczach porusza się na kolanach. Niezwykłe.

Gość gość_Natalia
Witaj. Wiem, że jest rok 2016, a post był dodany dużo wcześniej. Chciałam się tylko dowiedzieć, czy wzięłaś ten planowany ślub na JG ? Jeżeli tak, to jak było? A tak przy okazji, powyżej ktoś ciągle zarzucał Ci, że źle piszesz wsiąść, owszem forma nie jest poprawna, ale dopuszczalna. Dlatego warto przemilczeć, jak nie jest się pewnym na 100 %. Dlaczego mówi się - "Mowa jest srebrem a milczenie złotem". Pozdrawiam, Natalia.