Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojesiezyc

pomocy!szantaże zastraszanie,brak miłości!

Polecane posty

Gość bojesiezyc

MOJA historia w WIELKIM skrócie: 1.zaczęłam uprawiać seks z idiotycznego powodu,bo bałam się ze mnie zostawi,że odejdzie, młoda niedoświadczona...WPADKA 2.rodzina nalega na ślub bo dziecko,bo tak wypada. 3.seks małżeński,tabletki by zapobiec kolejnej ciąży-seks nie sprawia mi przyjemności,nie chce tego robić,mąż ROBI TO ja odwracam się na bok płacze,on przeprasza. 4.seks znika z naszego małżeństwa-teraz mija 2,5 roku zero stosunków. 5.mąż zaczyna dogadywać że nie chce bo mam "kolegów"jak to on zawsze 6.wyjazd za granice na miesiąc,poznaje nowych ludzi,i kolegów ale nie zdradzam męża 7.mąż dowiaduje się że pisałam z jednym "kolegą" i było w treści wyrwane z kontekstu "kochanie" , spotyka się z nim lecz on również zaprzecza bo nic się miedzy nami nie wydarzyło. 8.jestem ciągle zastraszana 9.mam ograniczany dopływ pieniędzy,szukam pracy,boje się żyć. 10.każde moje wyjście z domu nawet z dzieckiem to zdrada 11.wyjście z koleżankami to komentarze typu " pewnie dupa aż mnie boli" 12.jak spotykam się z przyjaciółką to jestem " l e z b ą " 12.nienawidzę seksu,nigdy już tego nie zrobię 13.nadal jestem dręczona i wypominane mi są te SMSy. 14.tylko on ciężko pracuje a ja przecież siedzę tylko w domu. 15.powiedziałam mu w końcu całą prawdę, on "niby" chce rozwodu,ale mnie na to nie stać,boje się że zabierze mi dziecko! CO BĘDZIE DALEJ ??? 14.powiedziałam mu w czym tkwi problem,

Gość bojesiezyc
pomocy , rady

Gość bojesiezyc
dodam że nie mogę już tak żyć, bo on jednego dnia jest miły, mówi że jestem piękna itd ale drugiego jestem lezbą,tirówką i najgorszą szmatą

jedyna rada , ktora tu moze przyniesc zmiane , to odejscie od chorego osobnika. Jestes w toksycznym zwiazku, jestes osoba wspoluzalezniona . Jesli masz sile -odejdz. Zabierz dziecko , wroc do rodzicow moze , potrzebujesz koniecznie pracy . Alimenty na dziecko . Czyje jest mieszkanie ?