Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tom Wa-wa...

Ludzie czy podoba sie wam nasz Narodowy Stadion w Warszawie?

Polecane posty

Gość Tom Wa-wa...

bo ja jestem zachwycony naszym stadionem

Gość dfgbdf
nie, wyglada jak popielniczka

Gość Kavok
Ladny moze i jest tylko ze....Ten nasz narodowy to jest stadionik a nie tam stadion prawdziwe stadiony to Stadion Wembley miejsc 90 tys stadion Barcelony Camp Nou 106 tys miejsc stadion Realu Madryt Estadio Santiago Bernabeu jest w tej chwili przebudowie ma mieć miejsc 97 tys nawet stadion klubowy Manchesteru United Old Trafford ma 77 tys miejsc czy tez Borussi Dortmund Signal Iduna Park 81 tys miejsc czy San Siro w Mediolanie na 82 tys miejsc a nasz niby Narodowy to raptem tylko 58 tys miejsc wiec z czym my do wielkich? Nawet na naszym narodowym nie może się odbyć finał pucharu europy gdyż jest za mało pojemny jak na finał pucharu europy

tragedia wyglada jak koszyk plastikowy, produkowali takie za Gierka... PGE Arena w Gdansku robie najwieksze wrazenie

aaa - i jeszcze jedno te bialo-czerwone panele wygladaja jak tymczasowa okladzina rusztowan...

Gość El.Hombre
jest piękny tylko mógłby byc troche pojemniejszy tak na 80 tys miejsc :)

Gość chujogrom
Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma.

Gość xzycx
a dlaczego nie moze byc u nas finał Pucharu Europy ?

Gość kijciwoko
I tak się rozsypie :P

Gość Darek...
dlaczego bo jest za mało pojemny juz ktos pisał przepisy UEFA mówią jasno na finał pucharu Europy stadion musi byc pojemny minimum na 70 tys miejsc i posiadać 4 klase klasyfikacji a nasz ma 4 klase klasyfikacji ale ma tylko 58 tys miejsc czaisz ?

14:34 [zgłoś do usunięcia] Darek... dlaczego bo jest za mało pojemny juz ktos pisał przepisy UEFA mówią jasno na finał pucharu Europy stadion musi byc pojemny minimum na 70 tys miejsc i posiadać 4 klase klasyfikacji a nasz ma 4 klase klasyfikacji ale ma tylko 58 tys miejsc czaisz ? A Ty czaisz inne kwestie? Kto zapełni taki stadion na 100 tysięcy miejsc? Dla jednej imprezy mieli go zbudować? Wczoraj to był piknik, całe rodziny przyszły, żeby zobaczyć. A co dalej? Myśl, myśl, to nie boli.

Gość kijciwoko
To dobrze, że mniej pojemny. Mniej ludzi przysypie :P

Gość Darek...
a gdzie ja napisałem ze nasz stadion ma byc na 100 tys miejsc tylko objaśniłem dlaczego nie może byc u nas finał P.E. i tylko tyle mnie tam ta pojemność naszego narodowego stadionu akurat wystarczy

Gość tomasztakijeden
informacje, ktorych nie podzadzą ci w wiadomościach ani fakatch, ludzie obudźmy się w końcu. Dawajcie na www.poznaj prawde.prv.pl (usuń spacje po poznaj), czytajcie jak najwięcej sami wyrobcie sobie zdanie, ale nie odrzucajcie od razu dlatego, że w telewizji mówią wam inaczej Do dzieła moi drodzy!

nie moge uwierzyc, ze ta architektoniczna porazka sie komus moze podobac... wyglada jak cyrk, koszyk albo cholera wie co za 10lat bedzie wygladal jakby mial 50lat jest nienowoczesny, wyglada tanio spojrzcie na inne stadiony...

Gość cyrkoplit
po co wiekszy stadion by wiecej hołoty sie napchało i wiecej gwizdów było słychac wczoraj gwizdało polskie buractwo na CR7

Gość ewfwefeffewfewfef
I tak się rozpadnie, więc większy nie potrzebny. Szkoda pieniędzy.