idealny brunet w okularach 0 Napisano Marzec 1, 2012 Spotkałem idelaną kobietę...kobietę mojego życia. Piękną, intelignetną i zaradną. Kilka tygodni temu spotkałem ją w windzie i powiedziałem jej "cześć". Spojrzała na mnie tak, że ciarki poczułem na całym ciele. Od tamtej pory jej nie spotkałem. Gdzie ona jest?!? Czy ktoś mi pomoże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nosisz okulary? Napisano Marzec 1, 2012 zatem nie jestes ideałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gdzies tu Napisano Marzec 1, 2012 nieopodal fikala:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiku mikuuu 3 Napisano Marzec 1, 2012 taaaa spotkaliśmy się w tym tygodniu przypadkiem, fajny jesteś ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
idealny brunet w okularach 0 Napisano Marzec 1, 2012 Mam doskonale dobrane oprawki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiku mikuuu 3 Napisano Marzec 1, 2012 dobrze dobrane oprawki sa seksowne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
idealny brunet w okularach 0 Napisano Marzec 1, 2012 fikuuuu Spotkaliśmy się? Jesteś pewna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiku mikuuu 3 Napisano Marzec 1, 2012 no raczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
idealny brunet w okularach 0 Napisano Marzec 1, 2012 Skoro spotkaliśmy się przypadkiem, to znaczy że mieszkasz nieopodal mnie. Pomożesz mi ją odszukać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to była winda do nieba Napisano Marzec 1, 2012 ale Ty w okularach musisz jeszcze tu sie pomeczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiku mikuuu 3 Napisano Marzec 1, 2012 mój brunet by mnei nei przeoczył :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
idealny brunet w okularach 0 Napisano Marzec 1, 2012 Ja też bym nie przeoczył mojej idealnej kobiety! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach